665
Vecākais/ā programmētājs/a
AOX Trade
Vecākais/ā programmētājs/a
AOX Trade
Vecākais/ā programmētājs/a
AOX Trade

Vecākais/ā programmētājs/a

AOX Trade

Ko mēs meklējam:

  • PIEREDZI UN ZINĀŠANAS: Vismaz 5 gadi profesionālā pieredze programmēšanā - Full stack prasmes. (Risinājumu izstrāde izmantojot Python, Java, C #, C / C ++, Rust, Go u.c.) Pieredze ar striktu tipu valodām. Pieredze ar SQL / NoSQL datubazēm. Sapratne par Node.js, Nginx un REST API izstrādi. Pieredze dažādu ETL procesu izstrādē, optimizācijā un uzturēšanā. Plašas zināšanas par mašīnmācīšanās (ML) rīkiem.
  • ENTUZIASMU UN INICIATĪVU:Vēlme attīstīties, sekot līdzi savas jomas jaunumiem un apgūt jaunus risinājumus un tehnoloģijas. Spējas pamanīt un risināt problēmas. Vēlme piedalīties produktu attīstībā no idejas līdz izlaidumam.
  • PERFORMANCI UN ATTIEKSMI: Spējas strādāt efektīvi gan individuāli, gan komandā, radīt pievienoto vērtību. Atbildība. Lojalitāte. 

Kas Tevi sagaida:

  • TIKAI IEKŠĒJIE PROJEKTI: Piedāvājam darbu pie iekšējo sistēmu izstrādes un uzturēšanas. Tev nebūs jāstrādā ar nekādiem klientiem/ pasūtītājiem ārpus uzņēmuma.  Ikdienas darbs, atkarībā no projekta, var iekļaut strādāšanu ar šīm tehnoloģijām: Rust; Go; RabbitMq; Mongodb; Docker; Python priekš datu modelēšanas.
  • IZAICINOŠI UZDEVUMI: Strādāsim kopā pie inovatīviem projektu risinājumiem. Jaunu funkciju arhitektūras plānošana un ieviešana esošajās sistēmās. Elektroenerģijas tirdzniecības procesu automatizācija. Dažādu prognožu modeļu izstrāde elektroenerģijas nozarē.
  • PROFESIONĀLA IZAUGSME: Tev būs iespēja piedāvāt savus radošos risinājumus, kā arī dalīties pieredzē un darboties kopā ar gudriem un pieredzējušiem kolēģiem.
  • UZ REZULTĀTU ORIENTĒTA KOMANDA: Veiksmīgs komandas darbs palīdzēs nodrošināt augstu kvalitāti un sasniegt virsotnes. Tevi sagaida līdzīgi domājošs kolektīvs. Sinerģijā ar datu analītiķiem un datu zinātniekiem īstenosi tehniski sarežģītus projektus.

Ko mēs piedāvājam:

  • KONKURĒTSPĒJĪGU ATALGOJUMU: Atalgojums atkarīgs no Tavas pieredzes, prasmēm un pienesuma no 4000€ līdz 7500€ bruto pēc pārbaudes laika.
  • STARTUP ATMOSFĒRU: Darbs ir dinamisks, idejas daudz un lēmumi tiek pieņemti ātri, bez liekām birokrātiskām procedūrām.
  • LIELISKU DARBA VIDI: Nodrošināsim darba vietu modernā A+ klases birojā centrā, kā arī Tev vēlamo aparatūru un programmnodrošinājumu, tēju, kafiju, augļus u.c.
  • PAPILDUS VĒRTĪBAS: Veselības apdrošināšana (pēc pārbaudes laika). Aizraujoši komandas saliedēšanas, motivācijas saglabāšanas un ilgtspējas pasākumi. Izaugsme kopā ar uzņēmumu.
 
Pievienojies un palīdzi veidot nākotnes tehnoloģijas enerģētikas nozarē! Savā pieteikumā vai CV obligāti iekļauj atsauci uz saviem github projektiem!
Monthly gross salaryGross/mo  € 4000 - 7500

Additional information:  Atalgojums atkarīgs no Tavas pieredzes, prasmēm un pienesuma no 4000€ līdz 7500€ bruto pēc pārbaudes laika. Ir veselības apdrošināšana (pēc pārbaudes laika).

Location

    Rīga, Latvia
    Vesetas iela 7

Time of work

  • Full-time

Skills

 Python Rust Golang RabbitMQ MongoDB Docker SQL  NoSQL Node.Js Nginx  ETL  API  Full Stack Development Back-end programming Machine Learning AI

Languages

  •  English
Contact person
Arta Šmukste
28641213
The electricity trading industry is changing rapidly and to succeed in the energy markets of tomorrow, size will matter.
We have the vision and financial strength to break down doors and unlock the potential of energy.
What we offer within electricity trading:

- Electricity trading in EU markets
- Production forecasting and procurement
- Portfolio balancing
- Asset production forecasting (wind, solar, hydro)
- Tailored solutions for producers and consumers

Company websitehttps://www.aoxtrade.eu

Registration number40203343967

Similar job ads:

.NET Team Lead
Sapiens Software Solutions (Latvia) SIA
Rīga
€ 4000 – 5100
Deadline: 27.06.2024
Full-Stack developer
Ubiquiti (Latvia) SIA
Rīga
€ 3000 – 8000
Deadline: 13.07.2024
Embedded C/C++ programmētājs/-a
Giraffe360 SIA
Rīga
€ 3000 – 4000
Deadline: 30.06.2024