225
Ingka Investments Management SIA
Kokmateriālu pārdošanas speciālists
Ingka Investments Management SIA
Ingka Investments Management SIA

Kokmateriālu pārdošanas speciālists

Ingka Investments Management SIA

KAS TU ESI

Ja vēlies darba pieredzi elastīgā darba vidē. Ja vēlies dot savu ieguldījumu ambiciozu mērķu sasniegšanā ar pozitīvu ietekmi uz sabiedrību. Ja redzi lietas citādāk. Mēs ticam, ka tavas vērtības ir vienlīdz svarīgas ar tavu pieredzi. Mēs darbojamies vidē, kur IKEA vērtības ir galvenais ikdienas ceļvedis. Mēs piedāvājam darbu, kas izaicinās tavas prasmes un ļaus tev augt. Nāc un paraugies uz lietām savādāk kopā ar mums.

Aicinām pievienoties mūsu komandai:

Kokmateriālu pārdošanas speciālistu

Nepieciešamās spējas un zināšanas:

  • Augstākā izglītība mežsaimniecībā vai ar to saistītā jomā.
  • Pieredze mežu apsaimniekošanā.
  • Mežu apsaimniekošanā izmantojamo digitālo lietojumprogrammu pamatzināšanas.
  • Teicamas latviešu un labas angļu valodas zināšanas.
  • Labas komunikācijas prasmes.
  • Spēja pieņemt pamatotus un argumentētus lēmumus.
  • Spēja strādāt komandā, kā arī patstāvīgi.

KAS MĒS ESAM

Mēs esam Ingka Investments viens no trim Ingka Group, IKEA Retail lielākā īpašnieka un operatora, pamatuzņēmumiem. Mēs investējam, paturot prātā ietekmi, ko radām ar savu darbību, kā arī veidojot ilgstošu finansiālu atdevi, vienlaikus radot pievienoto vērtību mūsu klientiem un videi. Meža zemju portfelis ir viens no 7 investīciju portfeļiem.

Meža zemju portfelis:

Mēs mīlam mežu, jo tas ir skaists, izturīgs, atjaunojams un pārstrādājams. Ingka Grupas pašreizējais ieguldījums ir aptuveni 255 000 hektāru (ha) zemes, kurā tā apsaimnieko esošos mežus un audzē jaunus mežus: 140 000 ha Baltijas valstīs, 54 000 ha ASV, 50 000 ha Rumānijā un 5 500 ha Jaunzēlandē. Platības ziņā tas ir līdzvērtīgs 6000 atbildīgi apsaimniekotiem futbola laukumiem!Kā atbildīgam meža īpašniekam mūsu mērķis ir izmantot metodes, kas laika gaitā saglabā un pat palielina meža kvalitāti. Noteikumi mežsaimniecībā dažādās valstīs var atšķirties, taču mūsu apņemšanās būt atbildīgam meža apsaimniekotājam paliek nemainīga. Visas mūsu meža apsaimniekošanas pieejas ir sertificējusi Mežu uzraudzības padome (FSC). 

Galvenie darba pienākumi:

  • Sagatavot un uzraudzīt kokmateriālu pārdošanas dokumentāciju.
  • Regulāri sekot līdz kokmateriālu pārdošanas apjomiem dažādos griezumos. 
  • Izvērtēt esošos un piedalīties jaunu kokmateriālu pārdošanas veidu attīstībā.
  • Ierosināt uzlabojumus IT risinājumos un kokmateriālu pārdošanas procesa darbplūsmā.
  • Analizēt kokmateriālu pārdošanas peļņu un zaudējumus, sagatavot priekšlikumus peļņas palielināšanai un zaudējumu samazināšanai.
  • Apstrādāt un sekot līdzi informācijai datu bāzēs.
  • Sekot līdzi izmaiņām par mikroliegumiem un citiem ciršanas ierobežojumiem.

Mēs piedāvājam:

  • Aizraujošu un atbildīgu darbu starptautiskā vidē.
  • Darba samaksu 1600 - 1900 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas.
  • Teicamus un elastīgus darba apstākļus.
  • Profesionālās attīstības un izaugsmes iespējas.
  • Veselības un nelaimes gadījumu apdrošināšanu.
  • Uzņēmuma bonusu programmu (gada prēmija, ikgadējā atvaļinājuma piemaksa, ikmēneša transporta piemaksa, apmaksātas papildus atvaļinājuma dienas un citi labumi).

Ja atpazīstat sevi iepriekš minētajā aprakstā, ja jums ir augstākā izglītība mežsaimniecībā un, vēlams, arī profesionālā pieredze meža apsaimniekošanā, ja spējat ātri apgūt un pielietot jaunas zināšanas, uzņēmējdarbības un likumiskās prasības, ja spējat elastīgi, racionāli un aktīvi pildīt savus pienākumus un jums ir motivācija paveikt darbu- nāc un pievienojies!

Sīkāk par uzņēmumu var uzzināt mūsu mājaslapā www.ingka-investments.lv. 

Papildus informācija:

Mēs piedāvājam pilna laika darbu ar darba vietu Latvijā, Bukultos.

PIESAKIES TAGAD!

Laipni lūdzam sūtīt savu pieteikumu CV un motivācijas vēstuli.

Ja jums ir kādi jautājumi par amatu un pienākumiem, sazinieties ar Kokmateriālu pārdošanas un mežizstrādes nodaļas vadītāju Jāni Grīnbergu +371 28351674. Jūsu pieteikums, kas sastāv no motivācijas vēstules un CV, jāreģistrē tiešsaistē. Lūdzu, ņemiet vērā, ka INGKA Grupas atlases procesa testi būs daļa no darbā pieņemšanas procesa, kā arī iepriekšējās darba pieredzes pārbaude.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka, piesakoties uz šo vakanci, Jūsu personas dati tiks vākti un apstrādāti, lai noslēgtu darba līgumu. Mēs apstrādāsim Jūsu personas datus, ko sniedzāt e-pastā, CV un pieteikuma vēstulē. Personas dati netiks nodoti trešajām personām. Visi dati tiks apstrādāti, kā noteikts Vispārējā datu aizsardzības regulā (ES) 2016/679.

Mēs pateicamies visiem kandidātiem un lūdzam ņemt vērā, ka rezultāti tiks paziņoti tikai tiem kandidātiem, kuri tiks uzaicināti uz intervijām.

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 1600 - 1900

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Bukulti

Darba veids

  • Pilna slodze
Kontaktpersona
Janis Grīnbergs
+371 28351674

Ingka Group is a strategic partner in the IKEA franchise system, operating IKEA Retail in 30 countries. Ingka Investments is the investment arm in Ingka Group.
We make investments through five investments portfolios, where Forestland Portfolio is one of them.
Forestland portfolio:
One of our largest indirect resource is wood. We love wood because it is beautiful, durable, renewable, and recyclable. As a large user of wood, we have a unique opportunity to make a difference. As a responsible forest owner, we are interested in methods that will allow us to preserve and even increase the quality of the forest over time.
From country to country, rules in forestry may vary, but our commitment to be a responsible forest manager stays the same. We own forest land in Europe (currently in Baltics and Romania) and the US, and collaborate with local management who share our views on sustainability and forest management.


Uzņēmuma mājaslapahttp://ingka-investments.lv/

Reģistrācijas numurs40103279083

Tev varētu interesēt arī:

Tirdzniecības pārstāvis/-e
WorkingDay Latvia
Rīga
€ 2000 – 2500
Beigu termiņš: 20.04.2024
Komunālās tehnikas pārdošanas speciālists
STOKKER SIA
Rīga
€ 1500 – 3000
Beigu termiņš: 25.04.2024
B2B Klientu Piesaistes speciālists
Biss SIA
Rīga
€ 1300 – 1800
Beigu termiņš: 15.05.2024