1415
Mācību centrs Liepa SIA
Klientu attiecību menedžeris/-e
Mācību centrs Liepa SIA
Mācību centrs Liepa SIA

Klientu attiecību menedžeris/-e

Mācību centrs Liepa SIA

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 1450 - 3800

Papildu informācija: Starta atalgojumu - 1450 EUR bruto + piemaksas % no virsplāna daļas un papildu bonusu, sasniedzot personīgo pārdošanas mērķi. Kopējo atalgojumu ap 3800 bruto, pārsniedzot uzstādītos mērķus atalgojums var būt būtiski lielāks.

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Braslas iela 24C

Darba veids

  • Pilna slodze
Kontaktpersona
Mācību centrs Liepa SIA
LIEPA ir viens no vadošajiem pieaugošo profesionālās kompetences pilnveides mācību centriem un darba aizsardzības pakalpojuma sniedzējiem Latvijā. Ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, mēs nodrošinām individuālu pieeju un augstas kvalitātes servisu, kas atbilst katra uzņēmuma vajadzībām. Ticam, ka patiesa vērtība rodas, pārsniedzot gaidīto, tāpēc strādājam tā, lai katrs klients saņemtu vairāk kā gaidīts.Ticam, ka patiesa vērtība rodas, pārsniedzot gaidīto, tāpēc strādājam tā, lai katrs klients saņemtu vairāk kā gaidīts.
KVALITĀTE /PROFESIONALITĀTE Mēs ar atbildību attiecamies pret visiem piedāvātajiem pakalpojumiem, sniedzam tos augstā līmenī ar kvalitātes garantiju.
KLIENTA ĒRTĪBASMēs vienmēr saviem klientiem cenšamies sniegt vairāk, nekā no mums sagaida. Piedāvājam mācības ne tikai mācību centra telpās, bet arī izbraukuma mācības visā Latvijā un Eiropas Savienībā, klientam ērtā laikā un vietā.
ELASTĪBAMēs esam atsaucīgi un maksimāli ātri reaģējam uz jebkuru jautājumu. Esam gatavi aktīvi rīkoties, meklēt dažādus risinājumus katram klientam individuāli, lai mūsu sniegtais pakalpojums būtu klienta vajadzībām atbilstošs.
Mums ir lieliska komanda, piedāvājam TEV būt daļai no tās. Pievienojies un pārliecinies pats!

Uzņēmuma mājaslapahttps://mcliepa.lv/

Reģistrācijas numurs40003734147

Tev varētu interesēt arī:

Korporatīvo klientu projektu vadītājs/-a
TVNET GRUPA SIA
Rīga
€ 1822 – 2113
Beigu termiņš: 08.05.2024
Junior Data Engineer
Wandoo Finance SIA
Rīga
€ 1500 – 2500
Beigu termiņš: 27.04.2024
Pārdošanas projektu vadītājs/-a
CSC TELECOM SIA
Rīga
€ 2000 – 4500
Beigu termiņš: 15.05.2024