1912
Stena Line SIA
Klientu apkalpošanas un reģistrēšanas aģents Ventspilī
Stena Line SIA
Stena Line SIA

Klientu apkalpošanas un reģistrēšanas aģents Ventspilī

Stena Line SIA

Stena Line aicina pievienoties savai komandai uz noteiktu laiku, kas saistīts ar aktīvās (vasaras) sezonas sākumu un beigām:

KLIENTU APKALPOŠANAS UN REĢISTRĒŠANAS AĢENTU, VENTSPILĪ

Vai Tev patīk palīdzēt cilvēkiem, viņiem nozīmīgos braucienos?
Klientu apkalpošanas un reģistrēšanas aģents ir komandas spēlētājs pasažieru pārvadāšanas nodaļā. Tu palīdzēsi mūsu klientiem nokļūt galamērķī. Tavs atbalsts uzsākot ceļojumu radīs pievienoto vērtību tālakajam ceļam.

Tavs galvenais pienākums:
  • Veikt Pasažieru un transportlīdzekļu vienību reģistrāciju ceļojumam ar prāmi.

Kas Tevi sagaida:
Mēs Stena Line ticam, ka viss ir savstarpēji saistīts. Savedot kopā cilvēkus, preces un pakalpojumus, mēs ļaujam uzņēmumiem un sabiedrībām augt. Kā uzņēmums mēs esam aizraujošā ceļojumā, kur virzāmies uz priekšu ar tehnoloģiju iespējām un jaunām digitālām prasmēm, attīstot mūsu biznesu, tādejādi radot rezultātu, kas ir svarīgs mums un mūsu klientiem.

Kas Tu esi:
Tavai personībai Stena Line ir tikpat liela nozīme kā Tavām spējām. Mēs meklējam cilvēku, kurš ir organizēts un ar labām latviešu un angļu valodas zināšanām, lai spētu vislabākajā veidā palīdzēt mūsu klientiem. Kā personība Tu esi spējīgs strādāt patstavīgi un komandā. Laipna attieksme, rūpes par citiem un uzticamība ir tas, kas Tevi vada ikdienas gaitās. Mēs arī ticam, ka Tev var uzticēties, jo esi motivēts un mērķtiecīgs visā ko Tu dari. Tev patīk vasaras dienas pavadīt dabā vai pie jūras, bet rītos un vakaros palīdzēt nodrošināt neaizmirstamu ceļojumu mūsu klientiem.

Vēlamās īpašības un zināšanas:
  • Iemaņas darbā ar datoru un gatavība apgūt jaunas sistēmas, programmas
  • Vēlme mācīties
  • Interese par klientu apkalpošanu atbilstoši uzņēmuma standartiem

Vai esi ieinteresēts?
Šī darba vieta Ventspilī, Latvijā ir uz noteiktu laiku (Maijs līdz Septembris) un ar nepilnu darba laiku, aptuveni 90h mēnesī. Lai pieteiktos lūdzu izmantojiet CV online platformu.

Par Stena Line
Kā ilgtspējīgas kuģošanas līderis, Stena Line ir ar visaptverošu prāmju maršrutu tīklu Eiropā, kas koncentrējas uz pasažieru un kravas pārvadājumiem. Mūsu Stena Line ģimenē ir vairāk kā 6100 darbinieku, kas strādā Skandināvijā, Apvienotajā Karalistē un Baltijā, sniedzot ieguldījumu mūsu uzņēmuma attīstībā.

Stena Line strādā, lai nodrošinātu uzticamu saikne starp cilvēkiem, vietām un sabiedrībām. Mēs spēlējam būtisku lomu, lai nodrošinātu šo saikni. Mēs rūpējamies, lai cilvēki un preces nonāk tur, kur tām jābūt, ļaujot uzņēmējdarbībai attīstīties un sabiedrībām augt. Mēs nodrošinam satikšanos ģimenēm, draugiem un dodam iespēju izpētīt jaunus galamērķus vai atgriezties iemīļotās vietās.

Mēs esam apņēmušies uzturēt un attīstīt ilgtspējīgu darba vidi, brīvu no aizskarošas uzvedības un nodrošinot vienādas iespējas visiem. Mēs iestājamies par vienlīdzību, dažādību un iekļaujošu vidi.
Stundas likme (bruto)Bruto stundā  € 7

Atrašanās vieta

    Ventspils, Ventspils novads, Latvija

Darba veids

  • Noteikts termiņš
  • Nepilna slodze
Kontaktpersona
Stena Line SIA

Reģistrācijas numurs40103763706

Tev varētu interesēt arī:

Kafijas un uzkodu pašapkalpošanās automātu uzpildītājs Ventspilī
SIA Coffee Address
Ventspils
€ 1650
Beigu termiņš: 07.05.2024
Asistents/-e klientu apkalpošanas nodaļā
VILKS SIA
Rīga
€ 1000
Beigu termiņš: 14.05.2024
Inženieris - rasētājs (darba vieta Dobele)
East Metal SIA
Dobele
€ 1800
Beigu termiņš: 15.05.2024