26
 BSMS SIA
DIGITĀLĀ MĀRKETINGA SPECIĀLISTU/-I
BSMS SIA
 BSMS SIA

DIGITĀLĀ MĀRKETINGA SPECIĀLISTU/-I

BSMS SIA

BSMS mārketinga nodaļa labprāt papildinātu savu komandu ar:
Digitālā mārketinga speciālistu

DARBA PIENĀKUMI

Ikdienā pārraudzīsi un uzturēsi vairākas mājaslapas, veiksi SEO optimizāciju. Atbilstoši definētiem mērķiem un plāniem, realizēsi sociālo tīklu kampaņas (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube), tostarp, arī pielietosi radošus un jaunus risinājumus. Veidosi Google Adwords kampaņas un veiksi kampaņu analīzi. Atbilstoši projektam, definēsi mērķauditorijas, kas ļaus sasniegt plāšāku auditoriju un jaunus tirgus. Ikdienas darba rutīna būs dinamiska, aptvers dažādus zīmolus un produktus, kā arī sasniegs plašus tirgus.

KO MĒS MEKLĒJAM

Tu esi ziņkārīgs un kritiski domājošs cilvēks. Tev ir pieredze un zināšanas darbā ar SEO, Google AdWords, Analytics, mārketinga tekstu un komunikācijas veidošanā interneta videi. Tu esi uz rezultātu vērsts profesionālis, kas nebaidās apgūt jaunas nianses. Tu saskati potenciālos uzlabojumus un tos arī pilnveido. Tu esi digitālā satura meistars - excel, power point un sociālie tīkli tev nesagādā nekādas grūtības. Tev ir lieliska rakstītprasme gan latviešu, gan angļu valodās. 

KO MĒS APSOLĀM

Starptautisku, modernu un dinamisku darba vidi vienā no vadošajām mārketinga aģentūrām Baltijā, iespēju realizēt izaicinošus un aizraujošus projektus, personīgo un profesionālo attīstību. Garantējam draudzīgu un profesionālu komandu, ar ko kopā sasniegt klienta servisa izcilību, lielus mērķus un jaunas virsotnes. 

ATALGOJUMS UN PRIEKŠROCĪBAS

BSMS atrodas ērtā lokācijā Rīgā, Mūkusalas Biznesa Centra teritorijā. Mums ir daudzfunkcionāla dzīvesstila, foto un video studija ar virtuves zonu (b-studio), kur varēsi realizēt radošus projektus un gatavot sev gardas maltītes. Mēs tev piedāvājam pus-slodzes darbu ar atalgojumu sākot no 700 EUR pirms nodokļu nomaksas. 

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 700

Papildu informācija: sākot no 700 EUR

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija

Darba veids

  • Nepilna slodze
Kontaktpersona
BSMS SIA

Uzņēmuma mājaslapahttp://www.bsms.lv

Reģistrācijas numurs40003471367