72
Stena Line SIA
KLIENTU APKALPOŠANAS OPERATORS VENTSPILĪ
Stena Line SIA
Stena Line SIA

KLIENTU APKALPOŠANAS OPERATORS VENTSPILĪ

Stena Line SIA

Stena Line aicina pievienoties savai komandai:
KLIENTU APKALPOŠANAS OPERATORU VENTSPILĪ

Kļūsti par vienu no komandas, Eiropas vadošajā prāmju satiksmes uzņēmumā

Mēs Stena Line ticam, ka viss ir savstarpēji saistīts. Apvienojot cilvēkus, preces un pakalpojumus, mēs dodam iespēju augt un attīstīties gan uzņēmumiem, gan sabiedrībai kopumā. Kā uzņēmums kas sevi attīsta, tādejādi radot klientiem nozīmīgu uz rezultātiem vērstu vidi, mēs atrodamies aizraujošā ceļojumā, ko pavada tehnoloģijas un jauni digitāli paradumi.

Ko Tu darīsi?

Klientu apkalpošanas operators strādā Ventspilī, Kravu pārvadājumu terminālī. Operatora darbs tiek organizēts maiņās, kuras tiek plānotas atbilstoši prāmju kursēšanas grafikam, ir rīta un vakara atiešanas, kā arī sestdienās un svētdienās. Operators veic pasažieru un kravas vienību reģistrāciju un palīdz klientiem rast atbildes uz jautājumiem.

Tavi galvenie darba pienākumi:

- E-pastu apstrāde un rezervāciju veikšana;
- Pastāvīga saziņa ar klientiem, stividoriem, ofisa darbiniekiem u.c.;
- Kravas vienību nodošanas un saņemšanas pārraudzība;
- Pasažieru un kravas vienību reģistrācija.

Kas Tu esi?

Mēs meklējam kolēģi, kurš (-a) māk uzklausīt un tajā pašā laikā koordinēt klientus un pasažierus. Ir ar atvērtu domāšanu un vēlmi mācīties. Spēj uzņemties iniciatīvu un strādāt patstāvīgi. Nestandarta situācijās ir radošs (-a) un nekas viņu nevar satricināt. Spēj brīvi runāt Latviešu, Angļu un Krievu valodās, jo ikdienā būs jāsazinās un jāpalīdz dažādas nacionalitātes pasažieriem un klientiem. 

Par Stena Line

Stena Line kā ilgtspējīgas kuģniecības līderis ir ar visplašāko Eiropas maršrutu tīklu, kas nodrošina gan pasažieru, gan kravu pārvadājumus. Mums ir vairāk kā 4300 darbinieku visā Skandināvijā, Lielbritānijā un Baltijā, kas ik dienas sniedz ieguldījumu uzņēmuma darbībā. Mēs uzskatām, ka tikai no mums ir atkarīgs, kur mēs vēlamies doties tālāk un cik tālu mēs vēlamies iet. Ceļojums sākas ar mums.
Darbs Stena Line nozīmē drošu un stabilu darba vietu, kā arī darba un privātās dzīves līdzsvaru. Mēs esam apņēmušies uzturēt un attīstīt ilgtspējīgu darba vidi, brīvu no aizvainošanas un aizskaršanas, visiem dodot vienādas iespējas. Mēs iestājamies par vienlīdzību, daudzveidību un iekļaušanu - un laipni aicinām visus pretendentus.

Darba alga: 4,50 EUR/h 

Stundas likme (bruto)Bruto stundā  € 4.5

Atrašanās vieta

    Ventspils, Ventspils novads, Latvija

Darba veids

  • Pilna slodze
Kontaktpersona
Stena Line SIA

Reģistrācijas numurs40103763706