49
Pobeda Confectionery SIA
Grāmatvedis
Pobeda Confectionery SIA

Требования к кандидатам

• Profesionālā augstākā izglītība (grāmatvedis/ekonomists).
• Darba pieredze šajā amatā ne mazāk kā 3 gadi.
• Pieredze darbā ar grāmatvedības programmām, 1C grāmatvedības programmas pārzināšana tiks uzskatīta par priekšrocību.
• Personīgās īpašības - kārtīgums, uzmanība, cītīgums, godīgums, spēja strādāt ar lieliem apjomiem.

Описание работы

  • Veikt saimniecisko darījumu pārbaudi. Savlaicīgi (ne ilgāk kā 3 darba dienu laikā) reģistrēt saimnieciskos darījumus finanšu uzskaites sistēmā.
  •  Pamatojoties uz saņemtiem un Uzņēmuma vadītāja apstiprinātiem kreditoru rēķiniem par materiālo vērtību iegādi, saņemtiem pakalpojumiem un pamatlīdzekļu iegādi, pārbaudīt rēķinu atbilstību noslēgtajiem līgumiem, iegrāmatot darījumus finanšu uzskaites sistēmā, veicot izmaksu sadali pa izmaksu posteņiem, atbilstoši spēkā esošajam kontu plānam un darījuma ekonomiskajai būtībai vai tiešā darba vadītāja norādījumiem.
  • Katra mēneša beigās pārbaudīt kreditoru kontu debeta un kredīta apgrozījumus un attiecīgo kontu atlikumus virsgrāmatā. Veikt uzskaites moduļu pārbaudi ar virsgrāmatu.
  •  Piedalīties nodokļu atskaišu sagatavošanā:
    - Sagatavot PVN deklarācijas pielikumus: „Priekšnodoklis par iekšzemē iegādātām precēm un pakalpojumiem” un „Priekšnodoklis par precēm un pakalpojumiem, kas saņemti no ES dalībvalstīm”, kā arī citus pielikumus pēc galvenā grāmatveža norādījumiem elektroniskās deklarēšanas sistēmā (EDS) un iesniegt galvenajai grāmatvedei līdz pārskata mēnesim sekojošā mēneša 15. datumam.
    - Veikt citu nodokļu aprēķināšanu, uzskaiti, atskaišu iesniegšanu pēc tiešā darba vadītāja rakstiskiem norādījumiem;
  •  Veikt avansa norēķinu personu izlietoto naudas līdzekļu kontroli. Veikt izlietoto naudas līdzekļu apstrādi un to sadali pa izmaksu posteņiem, atbilstoši POBEDA CONFECTIONERY, SIA apstiprinātam kontu plānam un darījuma ekonomiskajai būtībai.
  •  Savlaicīgi, ne vēlāk kā 1 (vienas) darba dienas laikā), veikt kreditoru rēķinu ievadi dokumentu saskaņošanas programmā “Документооборот».
  •  Piedalīties uzņēmuma materiālu, pamatlīdzekļu un bilances posteņu inventarizācijā.
  • Savas kompetences ietvaros piedalīties gada pārskata un ceturkšņa izpildes pārskatu sastādīšanā.
  • Sagatavot statistikas pārskatus savas kompetences ietvaros.

Мы предлагаем

• Darbu stabilā un augošā starptautiskā kompānijā.
• Pilnu darba dienu.
• Personīgās un profesionālās attīstības iespējas.
• Labus darba apstākļus, iespēju strādāt draudzīgā kolektīvā.

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 700 - 750

Atrašanās vieta

    Ventspils, Ventspils novads, Latvija

Darba veids

  • Pilna slodze

Prasmes

 MS Excel 

Valodas

  •  Latviešu
  •  Krievu
Kontaktpersona
Подельщикова Елена

Konditorejas fabrika "Pobeda" ir 1999. gadā dibināta Krievijas kompānija, šokolādes un konditorejas izstrādājumu ražotājs. Kopš atklāšanas brīža līdz pat šodienai konditorejas fabrika "Pobeda" ir ģimenes uzņēmums ar 100% privāto kapitālu. Konditorejas fabrika "Pobeda" - tās ir divas fabrikas Maskavas pievārtē un fabrika Latvijā. Visi ražošanas procesi ir automatizēti, kas ļauj precīzi kontrolēt ražotās produkcijas kvalitāti.
Mūsu misija - ražot gardu un veselīgu šokolādi, kā arī tikai augstākās klases konditorejas izstrādājumus, kas rada sajūsmu un uzticību mūsu patērētājos.
Kompānija pieturas pie trīs galvenajiem likumiem: tikai augstvērtīgu izejvielu un sastāvdaļu izmantošana; regulāra un rūpīga izejvielu piegādātāju un sastāvdaļu inspekcija; visu piegādājamo sastāvdaļu atbilstība trīs standartiem - EES Eirāzijā, ES Eiropā un FDA Amerikā. Produkcijas drošību un kvalitāti apstiprina starptautiskie sertifikāti: FSSC 22000, ISO 22000:2018.

Kompānija ražo vairāk nekā 200 dažādus konditorejas izstrādājumus dažādos cenu segmentos. Šokolāde "Rūgtā 72% kakao" ir tirdzniecības markas "Pobeda vkusa" vadošais zīmols. Pēdējā gada laikā kompānija ir paplašinājusi premiāli inovatīvo sortimentu, nākot klajā ar virkni jaunumu: trifeles bez cukura ar stēviju, "Single Origin" šokolādes sērija, kuras sastāvā ir unikālas kakao pupiņu šķirnes no labākām kakao plantācijām dažādās valstīs, "Charged" šokolādes sērija ar speciāliem vitamīnu un minerālu premiksiem veselīga dzīvesveida piekritējiem, šokolādes sērija ar veseliem riekstiem.
Kompānijas produkcija tiek realizēta ar pašu 34 nodaļām Krievijā, pārstāvjiem un izplatītājiem visā Eirāzijas savienības teritorijā - Armēnija, Baltkrievija, Kazahstāna, Kirgizstāna; tuvās un tālās ārvalstīs: Azerbaidžāna, Bulgārija, Vācija, Grieķija, Gruzija, Izraēla, Irāka, Ķīna, Kuba, Kanāda, Latvija, Lībija, Lietuva, Meksika, Moldāvija, Mongolija, AAE, Palestīnas autonomija, Saūda Arābija, ASV, Tadžikistāna, Turkmenistāna, Uzbekistāna, Ukraina, Igaunija.

Mūsu dalība cīņā ar COVID-19: konditorejas fabrika "Pobeda" atbalsta ārstus Krievijā, kas cīnās par sasirgušo ar COVID-19 veselību. Labdarības akcijas #ПобедаИммунитета ietvaros fabrika "Pobeda" tūkstošiem Krievijas lielāko klīnisko slimnīcu darbiniekiem ir pasniegusi šokolādes partiju ar unikālu imunitāti stiprinošu kompleksu.


Uzņēmuma mājaslapahttp://www.pobedavkusa.ru

Reģistrācijas numurs41203051227