34
Hagberg SIA
Ēku inženiertīklu tehniķis/-e Latgales reģionā
Hagberg SIA
Hagberg SIA

Ēku inženiertīklu tehniķis/-e Latgales reģionā

Hagberg SIA

Ja esi speciālists/-e ar darba pieredzi par ēku inženiersistēmu iekārtu darbības uzraudzību un Tev piemīt spēja uzņemties atbildību, esi mērķtiecīgs/-a un darbus izpildi noteiktajos termiņos – piesakies darbam HAGBERG!

PRASĪBAS:
Vēlama augstākā vai vidējā tehniskā izglītība, var būt arī pēdējā kursa students/-e;
Pieredze darbā ar ēku inženiertehniskām sistēmām tiks uzskatīta par priekšrocību;
Spēja operatīvi reaģēt un pieņemt lēmumus problēmsituācijās;
Patstāvīgums, atbildības sajūta, spēja strādāt gan komandā, gan individuāli;
Labas latviešu valodas zināšanas, vēlamas krievu valodas zināšanas;
B kategorijas autovadītāja apliecība un savs auto.
Spēja ikdienā pārvietoties Latgales reģiona robežās (Krāslavas novads, Rēzeknes novads, Ludzas novads, Latgales novads u.c.)

PIENĀKUMI:
Ēku inženiersistēmu iekārtu apskate, ikdienas ekspluatācijas jautājumu risināšana, profilaktiskās pārbaudes un apkopju veikšana, kā arī bojājumu novēršana dažādos klientu objektos Latgales reģionā;
Nepieciešamo darba apjomu aprēķināšana;
Izpildīto darbu dokumentēšana (tai skaitā atskaišu sagatavošana par paveikto darbu apjomu un izlietotajām rezerves daļām);
Citu darbu veikšana, lai nodrošinātu nepārtrauktu un kvalitatīvu inženiersistēmu/ iekārtu darbu.

PIEDĀVĀJAM:

Profesionālās attīstības iespējas un pozitīvu darba vidi, draudzīgus un atsaucīgus kolēģus;
Kvalifikācijai un darba rezultātiem atbilstošu atalgojumu, sākot no 1400.00 EUR (bruto) mēnesī;
Sociālās garantijas;
Veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika.



Ja esi ieinteresēts pieteikties vakancei, gaidām Tavu CV un motivācijas vēstuli uz e-pastu: darbs@hagberg.lv līdz 2021. gada 31. oktobrim.

Lai uzzinātu vairāk par darba vakanci, sazināties ar HAGBERG personāla atlases un apmācības speciālisti Inesi Meikšu, +371 29411900!

Nosūtot savu pieteikumu SIA “HAGBERG” (reģistrācijas numurs: 40103233073, juridiskā adrese: “Ozolkalni B”, Mārupes novads, LV-2167, Latvija), Jūs brīvprātīgi ļaujat darbā pieņemšanas nolūkā apstrādāt savus personas datus, kas norādīti Jūsu pieteikuma dokumentos.

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 1400

Papildu informācija: Profesionālās attīstības iespējas un pozitīvu darba vidi, draudzīgs kolektīvs, darba rezultātiem atbilstošs atalgojums, veselības apdrošināšana, darbs Latgales reģionā.

Atrašanās vieta

    Latgales reģ., Latvija
    Latgales reģions

Darba veids

  • Pilna slodze

Prasmes

 MS Office

Valodas

  •  Latviešu
  •  Krievu
Kontaktpersona
Inese Meikša
29411900

HAGBERG ir pilna servisa apsaimniekošanas uzņēmums, kas nodrošina īpašumu apsaimniekošanu, telpu uzkopšanu un teritoriju uzturēšanu visā Latvijā kopš 2009. gada.

Esam Latvijas uzņēmums, kas savā 12 gadu darbības laikā ir kļuvis par vienu no vadošajiem apsaimniekošanas nozares uzņēmumiem valstī, piedāvājot plašu profesionāļu komandu un inovatīvu, atklātu sadarbību.

HAGBERG savā attieksmē pret darbu un darbiniekiem tiecas rīkoties kā labs saimnieks – domājam ilgtermiņā un inovatīvi, ieguldām uzņēmuma attīstībā un pilnveidē, rūpējamies par savu darbinieku izaugsmi un apsaimniekošanas nozares profesijas prestiža celšanu.



Uzņēmuma mājaslapahttp://hagberg.lv/

Reģistrācijas numurs40103233073