64
CV-Online Recruitment
GALVENAIS/-Ā GRĀMATVEDIS/-E
CV-Online Recruitment
CV-Online Recruitment

GALVENAIS/-Ā GRĀMATVEDIS/-E

CV-Online Recruitment

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 2000 - 2300

Papildu informācija: Atalgojums: 2000 – 2300 EUR bruto + prēmijas

Atrašanās vieta

    Dobele, Dobeles novads, Latvija
    Uzvaras iela 55

Darba veids

  • Pilna slodze

Valodas

  •  Angļu
  •  Latviešu
Kontaktpersona
Arita Stieciņa, CV-Online Latvia Vecākā personāla atlases projektu vadītāja

Uzņēmuma „East Metal” rīcībā ir resursi un prasmes, kas nodrošina sarežģītu tērauda konstrukciju un komponentu ražošanu atbilstoši klienta prasībām.

Mums ir labi apmācīti un motivēti darbinieki un augsto tehnoloģiju iekārtas, kas ļauj mums darboties kā spēcīgam un neatkarīgam apakšuzņēmējam, kas strādā gan ar lieliem, gan maziem projektiem.

Varam lepoties ar lielu pieredzi ražojot produktus un komponentes atbilstoši klienta rasējumumiem un specifikācijām.

Vairāk nekā 20 gadu laikā mūsu klienti ir ieguvuši priekšrocības pateicoties darbam, kas izpildīts savlaicīgi, iekļaujoties budžetā un ar kvalitātes garantijām.

Tieši tāpēc tik daudzi mašīnbūves ražotāji ir izraudzījušies uzņēmumu „East Metal” par sadarbības un ārpakalpojumu partneri.

Ražojam lielas un mazas elementus vēja enerģijas industrijai, kā arī transportēšanas aprīkojuma, celtņu un pacēlāju, iekārtu un mašīnu detaļu ražotājiem.

Izgatavojam prototipus, atsevišķus eksemplārus un sērijveida produktus.

Šobrīd uzņēmums „East Metal” sastāv no četrām ražotnēm, kuru kopējā platība ir vairāk nekā 40 000 m2. Tas klientos ievieš pārliecību, ka spējam savlaicīgusaražot un nodrošināt piegādi laikā.

Mūsu galvenās kompetences jomas ir metināšana, mašīnapstrāde, virsmu apstrāde, slodzes testēšana / stiepes izturības testēšana un projektu vadība.

Mēs apmācām savus speciālistus (arī mūsu pašu metināšanas apmācību skolās), un personāls nepārtraukti saņem apmācības attiecīgo specialitāšu, kā arī vispārīgākās jomās.

Šo augsto profesionālo standartu papildina mūsu darbinieku gatavība un apņemšanās strādāt, kas nodrošina klientiem produktus atbilstoši augsta līmeņa kvalitātei.

Skatiet mūsu uzņēmuma prezentāciju zemāk:

https://youtu.be/XhdLn6olRaU


Uzņēmuma mājaslapahttps://www.recruitment.lv

Reģistrācijas numursLV-40003480317