37
CV-Online Recruitment
TEHNISKAIS LĪDERIS/-E
CV-Online Recruitment
CV-Online Recruitment

TEHNISKAIS LĪDERIS/-E

CV-Online Recruitment

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 3000 - 4000

Papildu informācija: Atalgojums ir atkarīgs no kandidāta kvalifikācijas. Piemaksas par sasniegumiem un darba rezultātiem.

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Bieķensalas iela 21
  • Attālināta darba iespējas

Darba veids

  • Pilna slodze
  • Elastīgs darba laiks

Valodas

  •  Angļu
  •  Krievu
Kontaktpersona
Edmunds Murāns, CV-Online Latvia personāla atlases projektu vadītājs

D8 Corporation ir vairāk nekā 18 gadu pieredze finanšu programmatūras izstrādē, integrācijā un uzturēšanā. Starp D8 Corporation klientiem ir gan lielas, gan mazas bankas, maksājumu pakalpojumu sniedzēji, fin-tech uzņēmumi un citu nozaru uzņēmumi, kas ar D8 palīdzību veido savas finanšu sistēmas. D8 Corporation piedāvā tradicionālās banku sistēmas maksājumu karšu apstrādei, pielāgotus risinājumus internetbankām un maksājumu sistēmām, digitālos makus un lojalitātes pārvaldības risinājumus, kā arī krāpšanas novēršanas un naudas atmazgāšanas novēršanas risinājumus. D8 Corporation piedāvā inovatīvus risinājumus banku un finanšu nozares klientiem vairāk nekā 34 valstīs Eiropā, NVS valstu teritorijās, Tuvajos Austrumos kā arī Āfrikā un Ziemeļamerikā.

Lai turpinātu izaugsmi, D8 Corporation plāno ieguldīt 2 miljonus eiro esošo finanšu tehnoloģiju attīstīšanā un jaunu produktu un pakalpojumu radīšanā. Kā arī viens no uzņēmuma galvenajiem mērķiem ir pārdošanas tirgu paplašināšana, atverot jaunu pārstāvniecību Tuvo Austrumu reģionā.

Mēs palīdzam darbiniekiem augt un attīstīties gan personīgi, gan profesionāli. Mēs augstu vērtējam lojalitāti, radošumu un stingru biznesa ētiku. 


Uzņēmuma mājaslapahttps://www.d8corporation.com/en/

Reģistrācijas numursLV-40003480317