30
Ursus Forwarding SIA
JAUNĀKAIS LOĢISTIKAS SPECIĀLISTS/-E
Ursus Forwarding SIA
Ursus Forwarding SIA

JAUNĀKAIS LOĢISTIKAS SPECIĀLISTS/-E

Ursus Forwarding SIA

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 700 - 2000

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Rīga

Darba veids

  • Pilna slodze
Kontaktpersona
Ursus Forwarding SIA .

Pirms kartēm un GPS, ceļotāji vadījās pēc zvaigznēm, pamatā tika izmantoti divi debesu ķermeņi – Polārzvaigzne un zvaigznājs Lielais Lācis jeb Ursa Major. Ursus Forwarding loģistikas pasaulē ir saglabājis sava vārda brāļa zvaigznāja lomu – vest pareizajā virzienā.
Mūsu ikdiena ir kravu pārvadājumi kā Latvijā, tā pasaulē. Papildus ierastajiem pārvadājumiem, strādājam ar lielākiem projektiem – ēku, konstrukciju, vides objektu un tehnikas piegādes, izmantojot plaši zināmos veidus – jūras, avio, dzelzceļa un sauszemes pārvadājumus.

Mūsu komandu viedo dažādi speciālisti – katrs ar savu pieredzi, pieeju un stāstu. Mūs vieno gandarījums par izcili paveiktu darbu – par priecīgu klientu, kas saņem savu kravu, par dibinātiem kontaktiem un iegūto pieredzi. Mēs lepojamies, ka ikdienas steigā spējam saglabāt smaidu un gaišu skatu uz dzīvi!

Lūk, ko par darbu Ursus Forwarding saka mūsu darbinieki:

Mārcis: Mana ikdiena Ursus Forwarding - katru dienu ir kas jauns un savādāks, nav divu vienādu dienu. Pateicoties atsaucīgajam nodaļas vadītājam ātri spēju uzkrāt nepieciešamās zināšanas. Šeit viss ir forši - labi darba apstākļi un kolēģi!

Pauls: Man patīk mans darbs un tā specifika. Katru dienu es gluži kā galda spēlē varu pārvietot kravas mašīnas pa visu Eiropu, sākot no Norvēģijas ziemeļiem un beidzot ar saulaino Portugāli Atlantijas okeāna krastā. Nozīmīga ir katra mazākā detaļa, kopā tās pāraug veiksmīgos darījumos, kuros ieguvēji ir visas iesaistītās puses.

Guna: Nākot uz Ursus Forwarding, es vēlējos darba vietu, kurā varu izmantot savu potenciālu. Ļoti priecē, ka vadība ir saprotoša un atvērta priekšlikumiem, kā arī vienmēr jūtams atbalsts. Kolēģi ir lieliski – vienmēr ar devu humora un kopīgi svinētām uzvarām. Prieks, ka esmu šeit!


Uzņēmuma mājaslapahttps://ursus.lv/

Reģistrācijas numurs40003931354

Tev varētu interesēt arī:

Iepirkuma speciālists/-e / Rezerves daļu pircējs/-a
Airline Support Baltic SIA
Rīga
€ 1700 – 2800
Beigu termiņš: 16.05.2024
Iepirkumu speciālists/-e
Silmor SIA
Rīga
€ 2300
Beigu termiņš: 27.04.2024
Vecākais grāmatvedības asistents/-e
Grant Thornton Baltic SIA
Rīga
€ 1400 – 1600
Beigu termiņš: 19.04.2024