25
Swedbank AS
Klientu Konsultants/-e Filiālē Jelgavā
Swedbank AS
Swedbank AS

Klientu Konsultants/-e Filiālē Jelgavā

Swedbank AS

Description

Ja Tev patīk sarunāties ar cilvēkiem un rast risinājumus viņu jautājumiem un, ja vēlies kļūt par ekspertu Latvijas lielākās bankas pakalpojumos un sistēmās, iemācoties visu nepieciešamo

Tev būs iespēja:
  • Tikties ar bankas klientiem, piemeklēt tiem vispiemērotākos un vērtīgākos risinājumus;
  • Atbildēt uz klientu jautājumiem, izglītojot bankas pakalpojumos, piemēram: “Kā es varu vecumdienās dzīvot zaļi, lai man nebūtu jāiztiek tikai ar valsts pensiju?  Ko darīt, ja nobloķēta internetbanka? Kāda apdrošināšana man ir visizdevīgākā? Kā lai nodrošina bērnam labāku izglītību, ja ar ienākumiem nepietiek?”;
  • Risināt dažādas situācijas, sadarbojoties ar klientiem un saņemot atbalstu no saviem kolēģiem un vadītājas;
  • Strādāt Jelgavas filiālē, Pasta ielā 47, Jelgavā.
Šajā amatā Tev noderēs:
  • Iegūta vismaz vidējā izglītība*;
  • Pieredze klientu apkalpošanā un/vai pārdošanā;
  • Brīvi pārvaldi latviešu, krievu un angļu valodu;
  • Esi gatavs uzņemties jaunus izaicinājumus, kā arī iepazīt banku un finanšu nozari;
  • Gatavība mācīties un attīstīt savas pārdošanas prasmes, klausīties un uzklausīt, kā arī dalīties ar savām zināšanām;
  • Augsta atbildības sajūta, labas komunikācijas prasmes un proti vienkāršot sarežģīto, kā arī māki piemēroties visam jaunajam.

 

*  Apdrošināšanas un pārapdrošināšanas izplatīšanas  likums nosaka, ka šajā amatā strādājošajiem jābūt iegūtai vismaz vidējai izglītībai, kā arī uzsākot darba attiecības, būs jāapgūst papildus zināšanas apdrošināšanas pakalpojumu izplatīšanas lincenses iegūšanai. 

"Pievienojies mūsu komandai un ...

iegūsti darba vietu, kur mācīties un nekad neapstāties – tā ir atslēga uz veiksmīgu profesionālo karjeru un izaugsmi. Ikdienā svarīgākais – dinamiskā vidē rast klientam piemērotāko risinājumu. Mans moto darbā ar komandu – ilgtermiņā un veiksmīgi”, Daiga Rožkalne, Jelgavas filiāles vadītāja.

Gaidām Tavu pieteikumu līdz 10.12.2021.

Atalgojums šajā amatā noteikts no 1050–1250 EUR pirms nodokļu nomaksas. 

Ja vēlies noskaidrot, kā tiek noteikts atalgojums Swedbank un kādas ir prasības, strādājot finanšu iestādē, uzzini vairāk šeit. Informējam, ka no 2021.gada 15.novembra darbs šajā amata lomā būs iespējams tikai ar derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Swedbank ir darba devējs, kas nodrošina vienlīdzīgas iespējas visiem – mēs atbalstām viedokļu, pieredzes un personību dažādību, īstenojot vienlīdzīgu attieksmi pret ikvienu neatkarīgi no dzimuma, vecuma, seksuālās orientācijas vai identitātes, etniskās piederības, reliģiskās pārliecības vai invaliditātes.

Vidējo atalgojumu šim amatam Jūs varat uzzināt: algas.lv.

Atrašanās vieta

    Jelgava, Jelgavas novads, Latvija
    Pasta iela 47, 3001, Jelgava

Darba veids

  • Pilna slodze
Kontaktpersona
Solvita Bērziņa

Mēs lepojamies, ka esam nozīmīga finanšu sistēmas daļa un mums ir svarīga loma sabiedrībā, ko apkalpojam.

Savā darbā visā Swedbank Grupā mērķtiecīgi veidojam ciešu sadarbību ar aptuveni 7,3 miljoniem privāto klientu un aptuveni 600 000 uzņēmumiem.

Mūsu aicinājums ir palīdzēt cilvēkiem veidot uzkrājumus labākai nākotnei. Ik dienu strādājam, lai cilvēkiem, uzņēmumiem un sabiedrībai nodrošinātu izaugsmes iespējas, veicinot veselīgu un ilgtspējīgu ekonomiku. 

 


Reģistrācijas numurs40003074764