28
Swedbank AS
Finanšu konsultants/-e Privātpersonu finanšu centra atbalsta grupā
Swedbank AS
Swedbank AS

Finanšu konsultants/-e Privātpersonu finanšu centra atbalsta grupā

Swedbank AS

Description

Vai vēlies nodrošināt uz klientu vajadzībām un Bankas biznesa mērķiem orientētu klientu apkalpošanu, piedāvājot atbilstošus risinājumus? 

Tev būs iespēja:
  • Nodrošināt individuālu un proaktīvu klientu - privātpersonu apkalpošanu;
  • Izzināt klientu vajadzības, konsultēt klientus par viņu esošajiem hipotekārajiem kredītu līgumiem un iespējamām to izmaiņām;
  • Piedāvāt klientiem papildus bankas produktus, primāri saistītos ar hipotekāro kredītu - dzīvības un nedzīvības apdrošināšanas, nepieciešamības gadījumā piesaistīt arī citus kolēģus;
  • Veikt izejošos zvanus, elektronisko saraksti ar klientiem, izmantojot Bankas alternatīvus risinājumus. Iesaistīties klientu problēmsituāciju risināšanā;
  • Sagatavot kredītu lietu izmaiņas tālākai lēmumu pieņemšanai un piedalīties lēmumu pieņemšanas procesā, nodrošināt komunikāciju par pieņemto lēmumu ar klientu.
Šajā amatā Tev noderēs:
  • Pieredze finanšu jomā un zināšanas par finansēšanas produktiem;
  • Spēkā esoša IDD licence;
  • Teicamas komunikācijas un argumentācijas prasmes latviešu, krievu un angļu valodā, saziņai ar klientiem gan telefoniski, gan lietišķajā sarakstē; 
  •  Precizitāte un spēja iedziļināties detaļās.
"Pievienojies mūsu komandai un ...

kļūsti par daļu no profesionāļu komandas privātpersonu finansēšanas jomā, kura nodrošina izmaiņu veikšanu esošajos aizdevumu līgumos. Izaicini sevi tālākai attīstībai un iegūsti jaunas prasmes privātpersonu aizdevumu līgumu izmaiņu veikšanā, kredītrisku izvērtēšanā, īpašo noteikumu uzraudzīšanā un sadarbības veidošanā ar bankas klientiem. Ikdienas darbā Tevi atbalstīs atsaucīgi un pretimnākoši kolēģi.", Iveta Letapure, Privātpersonu finanšu centra atbalsta grupas vadītāja.

Gaidām Tavu pieteikumu līdz 17.12.2021.

Atalgojums šajā amatā noteikts no 1150 līdz 1750 EUR pirms nodokļu nomaksas. 

Ja vēlies noskaidrot, kā tiek noteikts atalgojums Swedbank un kādas ir prasības, strādājot finanšu iestādē, uzzini vairāk šeit. Informējam, ka no 2021.gada 15.novembra darbs šajā amata lomā būs iespējams tikai ar derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Swedbank ir darba devējs, kas nodrošina vienlīdzīgas iespējas visiem – mēs atbalstām viedokļu, pieredzes un personību dažādību, īstenojot vienlīdzīgu attieksmi pret ikvienu neatkarīgi no dzimuma, vecuma, seksuālās orientācijas vai identitātes, etniskās piederības, reliģiskās pārliecības vai invaliditātes.

Vidējo atalgojumu šim amatam Jūs varat uzzināt: algas.lv.

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Balasta dambis 15, 1048, Rīga

Darba veids

  • Pilna slodze
Kontaktpersona
Solvita Bērziņa

Mēs lepojamies, ka esam nozīmīga finanšu sistēmas daļa un mums ir svarīga loma sabiedrībā, ko apkalpojam.

Savā darbā visā Swedbank Grupā mērķtiecīgi veidojam ciešu sadarbību ar aptuveni 7,3 miljoniem privāto klientu un aptuveni 600 000 uzņēmumiem.

Mūsu aicinājums ir palīdzēt cilvēkiem veidot uzkrājumus labākai nākotnei. Ik dienu strādājam, lai cilvēkiem, uzņēmumiem un sabiedrībai nodrošinātu izaugsmes iespējas, veicinot veselīgu un ilgtspējīgu ekonomiku. 

 


Reģistrācijas numurs40003074764