15
Hera Group OÜ
CE kategorijas autovadītājs
Hera Group OÜ
Hera Group OÜ

CE kategorijas autovadītājs

Hera Group OÜ

Prasības kandidātam

CE kategorijas vadītāja apliecība; ES pilsonība; angļu vai vācu valodas zināšanas, vai arī krievu valodas zināšanas ar angļu vai vācu valodas pamatiem.

Darba apraksts

Darba devējs ir TRICOR Packaging and Logistics AG (https://tricor.de/en/). Darbs tiek piedāvāts Vācijā un apkārtējās valstīs. Darba pienākumos ietilpst kompānijas produkcijas -pēc pasūtījuma sagatavotu paku - piegāde partneriem. Kravas pārsvarā ir iepriekš sagatavotas un nostiprinātas. Darba grafiks ir sešas nedēļas darbā un trīs mājās. Ja jūs interesē, sazinieties ar mūsu Baltijas biroju Igaunijā. Esiet laipni aicināti pievienoties mūsu komandai!

Uzņēmums piedāvā

Laba un motivējoša alga, Vācijas darba līgums (Vācijas līmeņa algu un prēmiju sistēma, pēc vēlēšanās alga tiek pārskaitīta uz Latvijas bankas kontu). Plašas sociālās garantijas, ieskaitot Vācijas pensijas, bērnu pabalstus un veselības apdrošināšanu (veselības apdrošināšanas fonds derīgs arī Latvijā). Vienmēr jauns un labi aprīkots autoparks (Scania un DAF kravas automašīnas). Jaunuzcelta bāze autovadītājiem ar visām ērtībām un nepieciešamajiem pakalpojumiem. Mēs piedāvājam apmācības uz vietas. Mēs sniedzam palīdzību un tehnisko atbalstu dokumentu sagatavošanā, ikdienas problēmu risināšanā un personisko lietu kārtošanā. Transports uz un no darba tiek nodrošināts uz darba devēja rēķina.

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 3300

Papildu informācija: Neto alga ir 94 eiro par darba dienu.

Atrašanās vieta

    Vācija
    Jakob-Müller-Str. 1 / D- 86825 Bad Wörishofen

Darba veids

  • Pilnas slodzes maiņu darbs

Valodas

  •  Vācu
  •  Angļu
  •  Krievu
Kontaktpersona
Henri Järv
+37256503336

Uzņēmuma mājaslapahttps://tricor.de/

Reģistrācijas numurs14757801