37
Swedbank AS
Klientu Konsultants/-e Jēkabpils Filiālē
Swedbank AS
Swedbank AS

Klientu Konsultants/-e Jēkabpils Filiālē

Swedbank AS

Description

Ja Tev patīk sarunāties ar cilvēkiem un rast risinājumus viņu jautājumiem un ja vēlies kļūt par ekspertu Latvijas lielākās bankas pakalpojumos un sistēmās, iemācoties visu nepieciešamo

Tev būs iespēja:
  • tikties ar bankas klientiem, piemeklēt tiem vispiemērotākos un vērtīgākos risinājumus;
  • atbildēt uz klientu jautājumiem, izglītojot bankas pakalpojumos, piemēram: “Kā es varu vecumdienās dzīvot zaļi, lai man nebūtu jāiztiek tikai ar valsts pensiju? Kā es varu piepildīt savu sapni par ceļojumu uz Romu? Ko darīt, ja nobloķēta internetbanka? Kāda apdrošināšana man ir visizdevīgākā? Kā lai nodrošina bērnam labāku izglītību, ja ar ienākumiem nepietiek?”;
  • risināt dažādas situācijas, sadarbojoties ar klientiem un saņemot atbalstu no saviem kolēģiem un vadītājas;
  • asistēt "zini savu klientu" jautājumos;
  • strādāt Jēkabpils filiālē, Brīvības ielā 131, Jēkabpilī.
Šajā amatā Tev noderēs:
  • iegūta vismaz vidējā izglītība*;
  • ļoti labas latviešu, krievu un angļu valodas zināšanas;
  • pieredze klientu konsultēšanā un/vai aktīvajā pārdošanā;
  • gatavība uzņemties jaunus izaicinājumus, kā arī vēlme iepazīt finanšu jomas specifiku un bankas darbību;
  • aktīva, draudzīga dzīves uztvere, veselīgs sacensības gars;
  • augsta atbildības sajūta, labas komunikācijas prasmes, vienkāršoti izklāstot sarežģīto, kā arī spēja pielāgoties visam jaunajam.

*  Apdrošināšanas un pārapdrošināšanas izplatīšanas  likums nosaka, ka šajā amatā strādājošajiem jābūt iegūtai vismaz vidējai izglītībai, kā arī uzsākot darba attiecības, būs jāapgūst papildus zināšanas apdrošināšanas pakalpojumu izplatīšanas licences iegūšanai. 

"Pievienojies mūsu komandai un ...

esi daļa no starptautiskas profesionāļu komandas, kas strādājot kopā īsteno izaicinošus projektus, ceļot mūsu pakalpojumu vērtību klientu acīs un sekmējot Swedbank konkurētspēju.” Ieva Stabulniece, Jēkabpils filiāles vadītāja.

Gaidām Tavu pieteikumu līdz 30.01.2022.

Atalgojums šajā amatā noteikts no 1050–1400 EUR pirms nodokļu nomaksas. 

Ja vēlies noskaidrot, kā tiek noteikts atalgojums Swedbank un kādas ir prasības, strādājot finanšu iestādē, uzzini vairāk šeit. Informējam, ka no 2021. gada 15. novembra darbs šajā amata lomā ir iespējams tikai ar derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Swedbank ir darba devējs, kas nodrošina vienlīdzīgas iespējas visiem – mēs atbalstām viedokļu, pieredzes un personību dažādību, īstenojot vienlīdzīgu attieksmi pret ikvienu neatkarīgi no dzimuma, vecuma, seksuālās orientācijas vai identitātes, etniskās piederības, reliģiskās pārliecības vai invaliditātes.

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 1050 - 1400

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Brīvības iela 131, 5201, Jēkabpils

Darba veids

  • Pilna slodze
Kontaktpersona
Krista Brisone

Mēs lepojamies, ka esam nozīmīga finanšu sistēmas daļa un mums ir svarīga loma sabiedrībā, ko apkalpojam.

Savā darbā visā Swedbank Grupā mērķtiecīgi veidojam ciešu sadarbību ar aptuveni 7,3 miljoniem privāto klientu un aptuveni 600 000 uzņēmumiem.

Mūsu aicinājums ir palīdzēt cilvēkiem veidot uzkrājumus labākai nākotnei. Ik dienu strādājam, lai cilvēkiem, uzņēmumiem un sabiedrībai nodrošinātu izaugsmes iespējas, veicinot veselīgu un ilgtspējīgu ekonomiku. 

 


Reģistrācijas numurs40003074764