47
BITE Latvija SIA
BITES SALONA PĀRDOŠANAS SPECIĀLISTS JĒKABPILĪ
BITE Latvija SIA
BITE Latvija SIA

BITES SALONA PĀRDOŠANAS SPECIĀLISTS JĒKABPILĪ

BITE Latvija SIA

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 600 - 1200

Atrašanās vieta

    Jēkabpils, Jēkabpils novads, Latvija
    Brīvības iela 108

Darba veids

  • Pilnas slodzes maiņu darbs

Valodas

  •  Latviešu
  •  Krievu
Kontaktpersona
Rita Peļņa
+37125546656

BITE ir visstraujāk augošais informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmums Latvijā, kas jau vairāk nekā piecpadsmit gadus nodrošina mūsdienīgus, inovatīvus, klientu vajadzībām atbilstošus mobilo un fiksēto sakaru pakalpojumus, “Go3” video satura platformu un integrētus IKT risinājumus biznesa klientiem.
BITE nodarbina vairāk nekā 900 darbiniekus, daļa atrodas Rīgā, Uriekstes ielā 2A, zvanu centros Saldū un Jelgavā, kā arī BITES salonos visā Latvijā.
Saskaņā ar BITĒ veikto darbinieku apmierinātības aptauju – 92% darbinieku patīk darbs, ko viņi dara, bet saskaņā ar CV Online darba devēju topu, esam sestā iekārojamākā darba vieta Latvijā 2019.gadā, un, kāpēc, lai tā nebūtu!
Darbiniekiem piedāvājam bezmaksas sakarus, viedtelevīziju, internetu un biznesa klases telefonu bez maksas. Veselības apdrošināšana mums visiem ir vienāda, jo mēs katrs esam vērtība. Vasarā BITĒ organizējam bērnudārzu, lai vecākiem vieglāk, laikā, kad bērnu dārzos brīvlaiks. Dzimšanas diena pie mums ir brīvdiena, bet visu vasaru mielojamies ar bezmaksas saldējumu. Arī svētkus protam svinēt un tam pāri visam – aizraujošs un interesants darbs dinamiskajā telekomunikāciju nozarē.
Ja vēlies uzzināt vairāk par aizraujošo darbu lielajā BITES ģimenē – atnāc aprunāties ar kādu no BITES Klimata kontroles*.
*tā sauc BITES personāldaļu.



Uzņēmuma mājaslapahttp://www.bite.lv

Reģistrācijas numurs40003742426