26
INTERNETA VEIKALA VADĪTĀJS
DelfinGroup AS
INTERNETA VEIKALA VADĪTĀJS
DelfinGroup AS
INTERNETA VEIKALA VADĪTĀJS
DelfinGroup AS

INTERNETA VEIKALA VADĪTĀJS

DelfinGroup AS

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 2000 - 3200

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Skanstes iela 50A
  • Attālināta darba iespējas

Darba veids

  • Pilna slodze

Prasmes

 Google analytics

Valodas

  •  Angļu
  •  Latviešu
  •  Krievu
Kontaktpersona
Oļesja Gavrilova
+37125962862

AS DelfinGroup ir licencēts finanšu nozares uzņēmums, kas dibināts 2009. gadā un pārstāv zīmolus Banknote, VIZIA un Rīgas pilsētas lombards. Uzņēmums nodrošina darbu 300 profesionāļiem 94 filiālē 38 Latvijas pilsētās. Koncerna 2020. gada aprēķinātie nodokļi ir 3,42 miljoni eiro. AS DelfinGroup ir Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas dalībniece un ir saņēmusi VID sadarbības programmas Zelta līmeņa statusu. Koncerna pamatpakalpojumi ir lietotu preču tirdzniecība filiālēs un internetā, lombarda aizdevums, patēriņa aizdevums, kā arī aizdevums, kura nosacījumi ir īpaši pielāgoti senioriem.

Karjeras izaugsme. Uzņēmumam paplašinoties un pilnveidojoties, aizvien rodas vajadzības pēc speciālistiem. Darbinieki, kuri pierādījuši sevi ar teicamiem darba rezultātiem un lojālu attieksmi pret uzņēmumu, tiek novērtēti, piedāvājot karjeras izaugsmes iespējas.

Saliedēta un draudzīga komanda. DelfinGroup viena no galvenajām vērtībām vienmēr ir bijusi stabila komanda. Uzņēmumā strādā visdažādākā vecuma speciālisti un veicamie pienākumi ir vienlīdz piemēroti abiem dzimumiem.

Konkurētspējīgs atalgojums. Nodrošinām tirgus situācijai atbilstošu algu, kas balstīta uz "Vispārējā atalgojuma pētījumu", ko veic personālvadības konsultāciju un pētījumu kompānija Fontes ik gadu visās Baltijas valstīs.

Mūsdienīga darba vide. Mūsu birojs ir moderns, plašs un aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām, lai ikvienam nodrošinātu ērtu darba vidi.

Kultūra un tradīcijas. DelfinGroup vairāk kā 10 gadu darbības laikā ir izveidojis spēcīgas tradīcijas. Savus sasniegumus atzīmējam ikgadējos saliedēšanās pasākumos – laivu braucienā vai sporta spēlēs, Ziemassvētku ballē, uzņēmuma dzimšanās dienā, kā arī daudz citos saliedēšanās pasākumos nodaļu ietvaros.

Perspektīva un strauji augoša nozare. Nebanku kreditēšana ir moderns 21. gadsimta risinājums nelielu aizņēmumu veikšanai. Tas ir vienkāršāks, pieejamāks un operatīvāks par bankas piedāvātajām alternatīvām, tādēļ aizvien vairāk patērētāji izvēlās izmantot tieši šīs nozares pakalpojumus.

Reputācija un sasniegumi. Uzņēmums ir pozitīvi novērtēts gan no klientu, gan no darbinieku puses. To apliecina iekļūšana starp 1500 Latvijas labāko darba devēju “TOP darba devējs 2020” galvenajā kategorijā (top-of-mind) TOP 50, kurā esam arī vienīgais nebanku kreditēšanas uzņēmums.

Pievienojies DelfinGroup komandai!



Reģistrācijas numurs40103252854

Tev varētu interesēt arī:

Jurista palīgs
KURBADS UN KO SIA
Rīga
€ 1700 – 2100
Beigu termiņš: 12.05.2024
Lielo klientu menedžeris/produktu speciālists
Tamro SIA
Latvija
€ 2400 – 2800
Beigu termiņš: 19.04.2024
Mācību speciālists/-e
LATVIJAS FINIERIS, A/S
Rīga
€ 1650
Beigu termiņš: 19.04.2024