25
AKG Thermotechnik Lettland SIA
SEKRETĀRS/-E
AKG Thermotechnik Lettland SIA

AKG ir Vācijas metālapstrādes uzņēmumu grupa, kas savās 10 ražotnēs ražo visā pasaulē pazīstamas augstas kvalitātes siltuma apmaiņas iekārtas un to sistēmas mašīnbūves smagajai un vieglajai tehnikai, agrotehnikai, kompresoru, elektronikas industrijai un sadzīves iekārtām.

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „AKG THERMOTECHNIK LETTLAND” (reģ.Nr.40003646836) Latvijā sekmīgi strādā jau kopš 2005.gada. Tās galvenais uzdevums - klientu prasību izpilde visaugstākajā kvalitātē!
Iegūstot klientu uzticību, mūsu ražošanas apjomi ir būtiski palielinājušies un šobrīd uzņēmumā tiek nodarbināti jau 300 darbinieki. AKG THERMOTECHNIK LETTLAND – tā ir lieliska iespēja veidot savu darba dzīvi starptautiskā ražošanas uzņēmumā!

AKG THERMOTECHNIK LETTLAND
aicina pievienoties savai komandai
SEKRETĀRI

Galvenie pienākumi:

  • biroja darba organizēšana, atbalsts uzņēmuma vadībai un kolēģiem
  • lietvedības uzturēšana un pilnveidošana, t.sk. dažādu dokumentu sagatavošana un
    apstrāde
  • informācijas aprites nodrošināšana, ienākošo/izejošo zvanu, e-pastu saņemšana un apstrāde
  • citi ar biroja darba un uzņēmuma darbības nodrošināšanu saistīti pienākumi (piem., dažādu iepirkumu nodrošināšana un pārraudzība, pasākumu organizēšanu, viesu uzņemšana u.c.).

Amatu prasības:

  • pieredze biroja darba un lietvedības procesu pārvaldībā
  • prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru un biroja tehniku
  • teicama latviešu valoda, labas vācu un angļu valodas zināšanas (gan mutvārdos, gan rakstiski), krievu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī
  • augsta atbildība par uzticēto darbu un izpildes termiņiem

Mēs piedāvājam dinamisku un atbildīgu darbu stabilā starptautiskā uzņēmumā Jelgavā, atalgojumu atkarīgu no pretendenta pieredzes sākot no 980 eiro (bruto), veselības apdrošināšanu un veselības veicināšanas pasākumus.

Savu CV lūdzam sūtīt līdz 24.05.2022. sadaļā "pieteikties" vai pa pastu uz adresi AKG Thermotechnik Lettland, Aviācijas iela 34, Jelgava, LV-3004. Informācija pa tālruni 63012243 vai 63012206.

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 980

Papildu informācija: sākot no 980 EUR (bruto)

Atrašanās vieta

    Jelgava, Jelgavas novads, Latvija

Darba veids

  • Pilna slodze
Kontaktpersona
AKG Thermotechnik Lettland SIA
63012243

AKG ir Vācijas metālapstrādes uzņēmumu grupa, kura ir pārstāvēta 13 ražotnēs Vācijā, Francijā, Latvijā, Turcijā, Indijā, ASV, Brazīlijā un Ķīnā un ražo visā pasaulē pazīstamas augstas kvalitātes siltuma apmaiņas iekārtas un to sistēmas smagajai mašīnbūvei, auto industrijai, kompresoru industrijai, agrotehnikai, elektronikas industrijai un sadzīves iekārtām.

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „AKG THER...


Uzņēmuma mājaslapahttp://www.akg-gruppe.de

Reģistrācijas numurs40003646836