59
IoT Support Specialist
Tele2 SIA
IoT Support Specialist
Tele2 SIA
IoT Support Specialist
Tele2 SIA

IoT Support Specialist

Tele2 SIA

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 1150 - 1550

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Dēļu iela 5

Darba veids

  • Pilna slodze

Valodas

  •  Angļu
  •  Latviešu
Kontaktpersona
Tele2 SIA

Gandrīz viens miljons Latvijas iedzīvotāju ir izvēlējušies Tele2 kā savu mobilo sakaru pakalpojumu sniedzēju, padarot Tele2 par vadošo mobilo sakaru operatoru Latvijā balss klientu skaita ziņā un mīlētāko zīmolu nozarē!

Latvijas mobilo sakaru tirgū Tele2 ienāca 2000. gada 7. oktobrī, kad vairāk nekā 10 valstīs sekmīgi strādājošs starptautisks telekomunikāciju uzņēmums Tele2 AB grupa, gandrīz vienlaicīgi ar līdzīgiem darījumiem abās pārējās Baltijas valstīs, iegādājās vietējos mobilo sakaru operatorus, lai attīstītu tos par nopietniem tirgus dalībniekiem.

Tele2 ienākšanu Latvijā var uzskatīt par valsts mobilo sakaru tirgus attīstības sākumu, jo konkurence sniedza iespēju būtiski samazināt mobilo sakaru pakalpojumu un telefonu iegādes izdevumus, padarot šo iepriekš elitāro jomu pieejamu ievērojamam skaitam iedzīvotāju.

20 darbības gadu laikā Tele2 ir kļuvis par klientiem bagātāko un atzītāko mobilo sakaru operatoru, kā arī par vienu no produktīvākajiem un pelnošākajiem uzņēmumiem Latvijā un Baltijā, nodokļos kopumā samaksājot aptuveni 380 miljonus eiro. Savukārt Zelta Zivtiņa joprojām ir viens no mīlētākajiem zīmoliem valstī, un nepārspēts līderis mobilo sakaru priekšapmaksas segmentā, kas piedāvā arī pēcapmaksas tarifu plānus.

Šobrīd Tele2 ir daudzpakalpojumu uzņēmums cilvēkiem, kas nodrošina ātrāko mobilo internetu Latvijā, augstākā līmeņa apkalpošanu un plašu pakalpojumu klāstu – mobilos sakarus, mājas internetu, viedierīces, televīziju un apdrošināšanas pakalpojumus.

Augsta pakalpojumu kvalitāte ir Tele2 prioritāte. Kopš dibināšanas Tele2 kapitālieguldījumi kvalitātes pilnveidošanā sasnieguši aptuveni 300 miljonus eiro. Uzņēmums 20 gadu laikā ir uzbūvējis Baltijā modernāko mobilo sakaru tīklu, lai klientiem nodrošinātu pašu jaunāko paaudžu tehnoloģiju iespējas un kvalitāti, kā arī saudzētu energoresursus un dabu.

  • Tele2 nodrošina Latvijā ātrāko 4G internetu, kas ir pieejams 99% iedzīvotāju jeb 1,8 miljoniem iedzīvotāju pilsētās, pagastu centros, ciemos un lauku apdzīvotās teritorijās.
  • Tele2 augstas kvalitātes balss sakari ir pieejama 99% iedzīvotāju kopā ar HD Voice tehnoloģiju, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti sarunas laikā.
  • Tele2 jau piecus gadus pēc kārtas, saskaņā ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas oficiālajiem datiem, nodrošina ātrāko mobilā interneta lejupielādes ātrumu Latvijā.
  • Tele2 ir pirmais operators Latvijā, kas 2019. gada vasarā iedarbināja 5G tehnoloģiju, sasniedzot 1 Gb/s lielu mobilā interneta ātrumu. Tele2 5G bāzes stacijas ir uzstādītas jau septiņās Latvijas pilsētās.

2020. gada pavasarī Tele2 izveidoja meitas uzņēmumu Baltic Shared Services Center, kas sniedz informācijas tehnoloģiju infrastruktūras un mobilo sakaru tīkla uzraudzības un drošības pakalpojumus visu trīs Baltijas valstu Tele2 mobilo sakaru operatoriem.

Latvijas iedzīvotāju izvēle Nr.1 mobilo sakaru jomā ir Tele2. Mūsu 370 darbinieki arī turpmāk ir apņēmīgas pilni nodrošināt klientiem tikai pašu labāko!



Uzņēmuma mājaslapahttp://www.tele2.lv

Reģistrācijas numurs40003272854