32
Nixor LV SIA
BIZNESA ATTĪSTĪBAS PROJEKTU VADĪTĀJS
Nixor LV SIA
Nixor LV SIA

BIZNESA ATTĪSTĪBAS PROJEKTU VADĪTĀJS

Nixor LV SIA

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 1000 - 5000

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Zemitana iela 2b
  • Attālināta darba iespējas

Darba veids

  • Pilna slodze

Prasmes

 Konsultēšana Iniciatīva Projektu vadība Pārdošanas vadība Komunikācijas prasmes Komandas darbs Mācīšanās spējas Informācijas sistēmas Pārvaldība Jauna produkta ieviešana Produktu attīstība Produktu pārvaldība Analītiskās spējas

Valodas

  •  Angļu
  •  Latviešu
Kontaktpersona
Algirdas Karpavicius

Esam tehnoloģiju partneris, kura pamatdarbība ir saistīta ar informācijas un drošības tehnoloģiju sistēmu un atbalsta pakalpojumu izstrādi. Jau vairāk nekā 25 gadus esam pirmie, kas ieviesuši vairākas jaunas tehnoloģijas, kas padarījušas uzņēmumu darbību efektīvāku Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgos. Ciešā sadarbībā ar izvēlētiem ārvalstu partneriem sistemātiski analizējam nozares attīstības tendences un sniedzam ieguldījumu inovatīvu risinājumu ieviešanā, radot konkurences priekšrocības.

Izprotam tirgus vajadzības, pārzinām tehnoloģiju iespējas un sadarbībā ar partneriem radām inovatīvus risinājumus, kas padara biznesa darbību efektīvāku un klientu pieredzi labāku. Mūsu inovatīvie risinājumi rada jaunus standartus, kas, laika gaitā, nemanāmi kļūst par pašsaprotamiem un normāliem.

Gaidām Jūsu pieteikumu uz BIZNESA ATTĪSTĪBAS PROJEKTU VADĪTĀJA amatu. Darbs saistīts ar informācijas un drošības tehnoloģiju risinājumiem. 


Uzņēmuma mājaslapahttp://www.nixor.lv

Reģistrācijas numurs40003677906

Tev varētu interesēt arī:

Kickstarter in Finance with no experience needed | SEB, Riga
SEB
Rīga

Beigu termiņš: 23.05.2024
Business Development Manager Baltics
DHL Logistics Latvia SIA
Rīga
€ 3500
Beigu termiņš: 26.04.2024
Key Account Manager
Taula Rīga SIA
Rīga
€ 2580
Beigu termiņš: 26.04.2024