63
PATA TIMBER SIA
Iepirkumu speciālists/-e
PATA TIMBER SIA
PATA TIMBER SIA

Iepirkumu speciālists/-e

PATA TIMBER SIA

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 1600

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Vienības gatve 87D, Rīga, LV-1004

Darba veids

  • Pilna slodze

Prasmes

 Ability to learn Initiative Negotiation Data Analysis Problem solving Responsibility Communication Angļu valoda Time management Teamwork

Valodas

  •  Angļu
  •  Latviešu
  •  Krievu
Kontaktpersona
Dagnija Skapste
+37126666765

PATA TIMBER, SIA ir specializēts kokmateriālu veikalu tīkls, Latvijas vadošā kokrūpniecības uzņēmuma PATA, SIA saistītais uzņēmums. PATA TIMBER tirdzniecības tīkla veikali veiksmīgi darbojas Rīgā, Dreiliņos, Saldū, Liepājā un Valmierā.
PATA TIMBER piedāvā gan Latvijas, gan ārvalstu vadošo ražotāju koksnes produktus mājsaimniecībām un biznesa klientiem. Mazumtirdzniecības veikalos uzņēmums apkalpo privātpersonu tirgus segmentu un mazos, vidējos juridiskos klientus, tajā skaitā individuālos komersantus, kas darbojas celtniecības, galdniecības un jebkurās citās jomās, kur kā izejmateriāls tiek izmantots koks. Bez tam, uzņēmumā ir spēcīgi attīstīta tirdzniecības projektu daļa, kuras projektu vadītāji individuāli apkalpo un veido ilgtermiņa sadarbību ar lielajiem biznesa klientiem - būvniecības uzņēmumiem un koka konstrukciju mājražotājiem visā Latvijā.
PATA TIMBER piedāvātais sortiments aptver praktiski visu kokmateriālu klāstu - mēs piedāvājam zāģmateriālu, neapzāģētus dēļus, ēvelētus dēļus, kalibrētu materiālu, dēļus grīdai un terasei, apdares dēļus, pirts dēļus, līmētās plātnes, kā arī kurināmo materiālu - briketes un granulas.


Uzņēmuma mājaslapahttp://patatimber.lv/

Reģistrācijas numurs40103586919

Tev varētu interesēt arī:

Kickstarter in Finance with no experience needed | SEB, Riga
SEB
Rīga

Beigu termiņš: 19.05.2024
Cпециалиста по продажам логистических услуг
CONTWAY SIA
Rīga
€ 1050 – 6000
Beigu termiņš: 20.04.2024
Loģistikas pakalpojumu pārdošanas speciālistu/-i
CONTWAY SIA
Rīga
€ 1050 – 6000
Beigu termiņš: 20.04.2024