82
Client Support Specialist
Edudata.io

Client Support Specialist

Edudata.io

Client Support Specialist

SS&C Advent www.advent.com ir SS&C Technologies www.ssctech.com (NASDAQ: SSNC) neatkarīga biznesa vienība un vadošais godalgotas programmatūras un pakalpojumu sniedzējs ieguldījumu pārvaldības nozarei visā pasaulē. Mūsu vairāk nekā 4000 klientu vairāk nekā 50 valstīs ir aktīvu pārvaldnieki, līdzekļu pārvaldītāji, bankas, ģimenes biroji, fondu pārvaldnieki, fondu administratori un galvenie brokeri. Mūsu risinājumi racionalizē viņu procesus portfeļa pārvaldībai, tirdzniecībai un pasūtījumu pārvaldībai, atbilstībai, portfeļa uzskaitei, veiktspējas analītikai, ziņošanai un citam.

Darba apraksts

SS&C Advent ar mūsu partnera Hebune Oü starpniecību meklē talantīgus un apkalpojošus cilvēkus, lai pievienotos mūsu globālajai komandai kā Client Support Specialist ar mājas biroju Igaunijā, Latvijā vai Lietuvā.

Šajā amatā jūs palīdzēsiet mūsu klientiem visā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā un Āzijas un Klusā okeāna reģionā. Jūsu uzdevums būs nodrošināt lielisku pakalpojumu, lai optimizētu veidu, kā klienti izmanto savus programmatūras risinājumus. Ideāliem kandidātiem jābūt ar izcilām angļu valodas komunikācijas prasmēm un vēlmei tikt veidotam kā proaktīvam problēmu risinātājam, kurš nodrošina visaugstākā līmeņa klientu risinājumus, izmantojot uz spēcīgām prasmēm, kas iegūtas ar plašām grāmatvedības/tehniskajām zināšanām un klientu apkalpošanu.

Darba pienākumi un pienākumi:
· Sniegt mūsu klientiem augsta līmeņa un fundamentālu tehnisko atbalstu pa tālruni un pa e-pastu
· Sniegt funkcionālu un tehnisko atbalstu iekšējām komandām, piemēram, Profesionālo pakalpojumu darbiniekiem, kas strādā pie klientu ieviešanas.
· Identificēt un interpretēt klienta vajadzības un noteikt atbilstošu rīcību.
· Interpretēt un apstiprināt tehniskās problēmas, veikt turpmākus pasākumus un pārbaudīt risinājumus.
· Izveidot un uzturēt visu saziņu saistībā ar klientu problēmām, tostarp: defektu un izmaiņu pieprasījuma iesniegšanu, statusa piezīmes, atbalsta incidentu reģistrēšanu un procesuālo vai darbības dokumentāciju.
· Nodrošināt plašu, detalizētu instrukciju dokumentāciju ārēji un iekšēji.
· Apgūstiet un sekojiet līdzi izmaiņām gan ieguldījumu pārvaldībā, gan tehniskajās nozarēs.

Prasmes/Kvalifikācija

· Grāmatvedība un atskaites: vēlama 1+ gadu pieredze darbā ar portfeļa pārvaldību, fondu uzskaiti, Prime Broker vai citiem globāliem (banku) back-office/atbalsta finanšu grāmatvedības risinājumiem. Vēlamas zināšanas par fundamentāliem finanšu instrumentiem (akcijām un fiksētiem ienākumiem).
· Lietojumprogrammu konfigurēšana un integrācija: vēlama vismaz 1 gada pieredze darbā ar SQL, datu bāzēm, tīklošanu vai automatizāciju.
· Priekšroka tiek dota jutīgam pret skaitļiem un Excel formulas vai makro lietošanas prasmēm.
· Nepieciešamas teicamas angļu valodas komunikācijas prasmes rakstiski un mutiski, pievēršot īpašu uzmanību detaļām.
· Nepieciešamas spējas laicīgi apgūt sarežģītu tehnisko, finanšu un teorētisko informāciju.
· Gatavs neregulāriem ceļojumiem
· Jābūt Igaunijā, Latvijā vai Lietuvā ar vietējo ID karti un darba atļauju.

SS&C Advent jūs atradīsiet atalgojošu karjeru, kurā varēsit attīstīties visos līmeņos. Mēs lepojamies ar savu unikālo biznesa kultūru, kuras pamatā ir mūsu cilvēku aizraušanās un kas veltīta mūsu klientu panākumiem. Kā uzņēmums mēs atalgojam inovācijas un profesionalitāti, kā arī atbalstām personīgo attīstību. Mēs ieguldām savos darbiniekos, piedāvājot konkurētspējīgu atalgojumu un pabalstus, visaptverošas apmācības iespējas un darbinieku programmas, lai veicinātu veselīgu darba un privātās dzīves līdzsvaru un personīgo labklājību. Mūsu kultūra plaukst, pateicoties komandas darbam un daudzveidībai. Tāpēc mēs ceram, ka jūs ienesīsit savu unikālo perspektīvu un talantu SS&C Adventē un uzplauksit!

Piedāvājam pastāvīgu darbu ar konkurētspējīgu atalgojuma paketi, kas ietver ikmēneša algu un atalgojošu ikgadējo prēmiju līgumu. Šis amats ir pamats veiksmīgai izaugsmei globālā organizācijā, kas piedāvā globālu karjeru.

Lai pieteiktos – dari to caur cv.lv sistēmu. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, rakstiet uz e-pastu hebune.ou@gmail.com, un mēs varam vienoties par zvanu.

Client Support Specialist

SS&C Advent www.advent.com is an independent business unit of SS&C Technologies www.ssctech.com (NASDAQ: SSNC) and a leading provider of award-winning software and services for the investment management industry worldwide. Our 4000+ clients across 50+ countries include asset managers, wealth managers, banks, family offices, fund managers, fund administrators and prime brokers. Our solutions streamline their processes for portfolio management, trading and order management, compliance, portfolio accounting, performance analytics, reporting and more.

Job Description

SS&C Advent through our partner Hebune Oü are seeking talented and service-minded persons to join our global team as a Client Support Specialist with home office in Estonia, Latvia or Lithuania.

In this role, you will help our clients across Europe, Middle East, Africa and Asia Pacific. Your role will be focused on providing great service to optimize the way that clients use their software solutions. Ideal candidates should have excellent English communication skills and willing to be shaped as a proactive problem solver who provides that highest level of client solutions through a strong-based skills set gained with an extensive working accounting/technical knowledge and customer service.

Job Duties and Responsibilities:
· Provide our customers with high level and fundamental technical support by phone and via email
· Provide functional and technical support for internal teams such as Professional Services staff working on client implementations.
· Identify and interpret client needs and determine appropriate action.
· Interpret and validate technical issues, follow-up and test solutions.
· Create and maintain all communication related to client issues including: defect and change request submission, status memos, logging of support incidents, and procedural or operation documentation.
· Provide extensive, detailed instructional documentation externally and internally.
· Absorb and stay current with changes to both the Investment Management and technical industries.

Skills/Qualifications

· Accounting & Reporting: 1+ years’ experience working with Portfolio Management, Fund Accounting, Prime Broker or other global (bank) back-office/support financial accounting solution is preferred. Knowledge of fundamental financial instruments (equities and fixed incomes) is preferred.
· Application Configuration & Integration: 1+ years’ experience with SQL, Databases, Networking or Automation is preferred.
· Sensitive to numbers and familiar with the use of Excel formula or macro is preferred.
· Excellent written and oral English communication skills with a strong attention to detail are required.
· Aptitude to learn complex technical, financial and theoretical information in a timely manner is required.
· Ready for occasional travel
· You must be in Estonia, Latvia or Lithuania with a local ID-card and have a permit to work.

At SS&C Advent, you will find a rewarding career where you can thrive at every level. We are proud of our unique business culture, founded on the passion of our people, dedicated to the success of our clients. As a company, we reward innovation and professionalism, and support personal development. We invest in our employees through offering competitive compensation and benefits, comprehensive training opportunities, and employee programs to promote a healthy work-life balance and personal well-being. Our culture thrives on teamwork and diversity. Therefore, we hope to see you bring your unique perspective and talent to SS&C Advent, and thrive!

We are offering permanent employment with competitive compensation package including monthly salary and rewarding annual bonus agreement. This position is a base for successful growth in a global organization that offers a global career.

To apply – please do that via cv.lv system. For more information, please email hebune.ou@gmail.com and we can agree a call.

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 2000 - 3000

Papildu informācija: Good salary, great career growth possibilities

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Home office
  • Attālināta darba iespējas

Darba veids

  • Pilna slodze
  • Elastīgs darba laiks

Valodas

  •  Angļu
Kontaktpersona
Hebune Oü Hebune Oü

Hebune Oü kopš 2016. gada sniedz konsultāciju pakalpojumus un white label talantus vairākiem vietējiem un starptautiskiem klientiem. Tagad mūsu klients ir SSC/Advent.

Hebune Oü has been providing consulting services and white label talent to multiple local and international clients since 2016. Now our client is SSC/Advent.


Uzņēmuma mājaslapahttp://www.advent.com

Reģistrācijas numurs14070441

Tev varētu interesēt arī:

Kickstarter in Finance with no experience needed | SEB, Riga
SEB
Rīga

Beigu termiņš: 18.05.2024
Business Development Manager Baltics
DHL Logistics Latvia SIA
Rīga
€ 3500
Beigu termiņš: 26.04.2024
Key Account Manager
Taula Rīga SIA
Rīga
€ 2580
Beigu termiņš: 26.04.2024