80
Numbers Guru (Accountant)
BTCBIT Sp. z o.o.
Numbers Guru (Accountant)
BTCBIT Sp. z o.o.
Numbers Guru (Accountant)
BTCBIT Sp. z o.o.

Numbers Guru (Accountant)

BTCBIT Sp. z o.o.

Skaitļu Guru (Grāmatvedis)

Mēs meklējam cilvēku, kas pievienotos mūsu Finanšu komandai un kontrolētu mūsu finanses vairākos uzņēmumos un valstīs (bet pārsvarā Polijā). Neuztraucies, mēs apsolām, ka tas nav tik biedējoši, kā izklausās. Patiesībā mēs meklējam cilvēku, kurš šajā amatā varētu ienest ne tikai profesionalitāti, bet arī nedaudz humora un savas personības.

Tev sagaidīs:

Kā mūsu Grāmatvedis Tu būsi atbildīgs par to, lai nodrošināt savlaicīgu finanšu informācijas apkopošanu, apstrādi un finanšu rādītāju aprēķināšanu. Būtībā Tu būsi mūsu Skaitļu Guru, kas nodrošinās lai viss noritētu raiti.

Tavi pienākumi būs apstrādāt, iegrāmatot un kontrolēt visus grāmatvedības dokumentus. Tavs pienākums būs arī pārvaldīt darījumus, nodrošināt savlaicīgus maksājumus un pārbaudīt visus kreditoru un debitoru parādus. Un, protams, gatavosi atskaites un visādus reportus bez kļūdām - mums nepatīk pārsteigumi, kad runa ir par naudu.

Mēs nebaidāmies no nelielas revīzijas/audita, un arī Tev nevajadzētu baidīties. Tu palīdzēsi mums ar tām un kādreiz palīdzēsi arī sagatavot nodokļu deklarācijas. Tu arī cieši sadarbosies ar mūsu Finanšu komandas vadītāju, lai nodrošinātu, ka mūsu procedūras un procesi ir vislabākajā līmenī – un tas nozīme, ka visi varēs strādāt mierīgi un produktīvi.

Par Tevi:

Mēs meklējam cilvēku, kuram ir izcilas analītiskās prasmes un kurš pārzina grāmatvedības principus. Plusiņš karmā, ja iepriekš esi strādājis starptautiskā uzņēmumā vai vispār FinTech jomā - mums patīk pieredzējuši grāmatveži.

Vēlāmies atrast cilvēku ar padziļinātām MS Excel prasmēm un zināšanām par jebkuru grāmatvedības programmatūru (ja kas, strādājam ar MS Dynamics BC). Tev arī jābūt strukturētam, mērķtiecīgam un aizrautīgam attiecībā uz tehnoloģiju izmantošanu, lai racionalizētu/optimizētu procesus. Ak, un tev arī vajadzētu runāt angļu un krievu valodā (vismaz sarunvalodas līmenī) - mēs nevēlamies, lai tu pazustu tulkojumā.

Tātad, ja tu proti strādāt ar skaitļiem un tev piemīt atbilstoša humora izjūta, mēs vēlamies iepazīstināties ar tevi. Piesakies tagad, un kopā radīsim skaistu grāmatvedības burvību!

Tu var sagaidīt:

Kā mūsu komandas biedram tev būs pieejamas dažādas profesionālās izaugsmes iespējas, tostarp apmācības, mentorings un sadarbība ar nozares profesionāļiem. Mēs ieguldām savos darbiniekos un atbalstām viņu izaugsmi gan personīgajā, gan profesionālajā jomā. Neatkarīgi no tā, vai vēlies apgūt jaunas prasmes vai uzkāpt pa karjeras kāpnēm, mēs atbalstīsim ik uz soļa!

Runājot par karjeras izaugsmi, mūsu uzņēmums strauji attīstās, un tas nozīmē, ka tev ir daudz iespēju karjeras izaugsmei un jaunu pienākumu uzņemšanai nākotnē. Mēs veicinām darbiniekus un attīstām viņu talantus, tāpēc var būt drošs, ka tavs smagais darbs nepaliks nepamanīts.

Bet kā ir ar darba vidi? Mums patīk domāt, ka esam diezgan forša darba vide. Protams, grāmatvedība ir nopietns darbs, taču tas nenozīmē, ka mums nav jautrības. Mums ir uz sadarbību un komandu orientēta kultūra, kurā mēs strādājam kopā, lai sasniegtu kopīgus mērķus. Mēs visi esam kopā! (lai cik tas neskanētu “klasiski”)

Mēs arī saprotam, ka darba un privātās dzīves līdzsvars ir svarīgs, tāpēc mēs piedāvājam hibrīda darba modeli, kas ļauj jums elastīgi strādāt no mājām vai no biroja. Mēs uzskatām, ka laimīgie darbinieki ir produktīvie darbinieki, un mēs darīsim visu iespējamo, lai atbalstītu tev!

Tātad, ja meklē uzņēmumu, kas investē savos darbiniekos, veicina strauju un dinamisku darba vidi un piedāvā izaugsmes un karjeras izaugsmes iespējas, tad mēs esam te!

Mēs priecāsimies, ja pievienosies mūsu komandai!

Job ad in English

https://www.linkedin.com/jobs/view/3499696064

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 1800 - 2500

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija

Darba veids

  • Pilna slodze

Prasmes

 Microsoft Dynamics 365 Business Central MS Excel Grāmatvedība

Valodas

  •  Angļu
  •  Krievu
Kontaktpersona
HR Team

Uzņēmuma mājaslapahttps://btcbit.net/

Reģistrācijas numurs369827363

Tev varētu interesēt arī:

Finanšu un administrācijas vadītājs /-a
KARCHER SIA
Rīga
€ 3300 – 3700
Beigu termiņš: 09.05.2024
Baltics Head FRA Operations
Novartis Baltics SIA
Rīga
€ 3500
Beigu termiņš: 09.05.2024
Biroja administrators/-e
PATA SIA
Rīga
€ 1400 – 1800
Beigu termiņš: 28.04.2024