35
KIVI REAL ESTATE SIA
NEKUSTAMO ĪPAŠUMU AĢENTS/-E (dzīvojamie īpašumi)
KIVI REAL ESTATE SIA
KIVI REAL ESTATE SIA

NEKUSTAMO ĪPAŠUMU AĢENTS/-E (dzīvojamie īpašumi)

KIVI REAL ESTATE SIA

Ilgtermiņa karjera aizraujošajā nekustamo īpašumu pasaulē - pievienojies mums un kļūsti par nekustamo īpašumu aģentu (dzīvojamie īpašumi)! Draudzīga un saliedēta komanda, apbalvojošs un dinamisks darbs, fantastiskas karjeras attīstības iespējas.

Ja esi mērķtiecīgs/a, spēj plānot savu laiku un neiebilsti ikdienā kontaktēties ar cilvēkliem - mēs vēlamies Tevi redzēt darba intervijā!

Neuztraucies, ja līdz šim nav bijusi tieša pieredze šādā darbā - mēs nodrošināsim kvalitatīvas apmācības, mentoringu un visu nepieciešamo atbalstu, lai Tu kļūtu par vienu no labākajiem nozarē! Šajā profesijā ienākumi ir tiešā veidā atkarīgi no noslēgtajiem darījumiem un veiksmīgs aģents spēj sevi finansiāli nodrošināt ļoti augstā līmenī. Bet mieru, tikai mieru - uzsākot darbu mēs vairākus mēnešus piedāvājam arī finansiālu atbalstu, kamēr Tu apgūsti jauno profesiju un paspēj “ieskrieties”. 

Aģenta ikdiena paiet apskatot un izrādot īpašumus, piemeklējot veiksmīgākos risinājumus klientiem, veidojot piedāvājumus un noformējot darījumus. Tāpat, protams, ar kolēģiem šos darījumus atzīmējot. Pozitīva, motivējoša un uz panākumiem vērsta vide.

Vēlies uzzināt vairāk par šo profesiju? Piesakies un sazināsimies, izstāstīsim vairāk un tiksiemies darba intervijā (mūsu mājīgajā birojā pašā Rīgas Centrā)!

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 500 - 3000

Papildu informācija: Samaksa par darbu atkarīga no noslēgto darījumu apjoma (tā nav limitēta).

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Tērbatas iela 5-4, Rīga

Darba veids

  • Pilna slodze
Kontaktpersona
KIVI REAL ESTATE

Reģistrācijas numurs40103246260

Tev varētu interesēt arī:

Nekustamo īpašumu aģentūras vadītājs
Bermea SIA
Rīga
€ 1400 – 8000
Beigu termiņš: 25.04.2024
Marketing and Sales Automation & AI Enthusiast
MateHR SIA
Rīga
€ 800 – 1300
Beigu termiņš: 08.05.2024
Pārdošanas projektu vadītājs/-a ar pieredzi medijos
WorkingDay Latvia
Rīga
€ 1800 – 2500
Beigu termiņš: 12.05.2024