48
Latvijas Nacionālais arhīvs
VECĀKAIS EKSPERTS/-E Institūciju dokumentu un arhīvu pārvaldības departamentā
Latvijas Nacionālais arhīvs
Latvijas Nacionālais arhīvs

VECĀKAIS EKSPERTS/-E Institūciju dokumentu un arhīvu pārvaldības departamentā

Latvijas Nacionālais arhīvs

Latvijas Nacionālais arhīvs
(Reģ.Nr.90009476367)
aicina darbā
vecāko ekspertu
Institūciju dokumentu un arhīvu pārvaldības departamentā

Mēs, Latvijas Nacionālā arhīva Institūciju dokumentu un arhīvu pārvaldības departamentā, sniedzam konsultācijas dokumentu un arhīvu pārvaldības jomā, kā arī uzraugām dokumentu un arhīvu pārvaldības kārtības ievērošanu institūcijās.
Aicinām savai komandai pievienoties kolēģi vecākā eksperta (ierēdņa) amatā uz nenoteiktu laiku, darbavieta – Bezdelīgu iela 1A, Rīga (ar iespēju strādāt attālināti vai daļēji attālināti).

Mums ir svarīgi, lai Tev ir:
- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām;
- pirmā cikla augstākā izglītība (bakalaurs, 6. līmeņa profesionālā kvalifikācija), vēlams informācijas un komunikācijas zinātnēs, arhīvniecībā, humanitārās zinātnēs, sabiedrības vadībā, pārvaldē un administrācijā, tiesību zinātnēs vai digitālajās humanitārajās zinātnēs;
- pieredze arhīva jomā vai dokumentu pārvaldībā vairāk kā 1 gads;
- zināšanas dokumentu pārvaldībā un arhīvu nozares jomā;
- zināšanas lietošanas līmenī par administratīvo tiesību normatīvajiem aktiem;
- labi attīstītas kompetences: sava darba plānošana un kontrole, spēja noteikt prioritātes, teicamas komunikācijas prasmes, atsaucība, iniciatīva, laba loģiskā un analītiskā domāšana;
- valsts valodas prasmes C1 līmenī;
- labas iemaņas darbā ar datoru MS Office 365 vidē pieredzējuša lietotāja līmenī;
- izpratne par datu bāzēm un elektroniskajiem dokumentiem;
- pieredze darbā novada pašvaldībā tiks uzskatīta par priekšrocību.

Mēs Tev uzticēsim:

- veikt arhīvu nozares eksperta funkcijas, sniedzot konsultācijas LNA uzraudzībā esošām institūcijām dokumentu pārvaldības, sakārtošanas, aprakstīšanas, izmantošanas un glabāšanas jautājumos;
- sagatavot pārvaldes lēmumu projektus par saskaņošanu vai atteikumu saskaņot, kā arī atzinumus par institūciju iesniegtajiem dokumentiem, norādot tiesiskuma un lietderības apsvērumus;
- izvērtēt amata uzraudzībā esošo institūciju dokumentu klasifikācijas shēmas, lietu nomenklatūras, glabāšanas termiņus, uzziņu sistēmas un dokumentu iznīcināšanas aktus;
- koordinēt institūciju dokumentu nodošanu LNA.

Tu iegūsi:

- interesantu un atbildīgu darbu valsts pārvaldē;
- profesionālu atbalstu un izaugsmes iespējas labā komandā;
- iespēju daļēji strādāt attālināti;
- mēnešalgu no 1083 eiro līdz 1140 eiro pirms nodokļu nomaksas, ņemot vērā profesionālo pieredzi un izglītību, un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam.


Pieteikuma vēstuli, CV un apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām (pieejams https://www.arhivi.gov.lv/lv/valsts-civildienesta-ieredna-amata-pretendenta-apliecinajums) ar norādi “Institūciju dokumentu un arhīvu pārvaldības departamenta vecākais eksperts” lūdzam līdz 2023. gada 5.aprīlim nosūtīt sadaļā PIETEIKTIES vai pa pastu Latvijas Nacionālā arhīva Personālā vadības nodaļai Šķūņu ielā 11, Rīgā, LV–1050. Uzziņas pa tālruni:27260511. Plašāku informāciju par Latvijas Nacionālo arhīvu skatīt tīmekļvietnē www.arhivi.gov.lv.

Pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.pantu, Latvijas Nacionālais arhīvs informē, ka pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi, un šo datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Nacionālais arhīvs. Papildu informāciju par personas datu apstrādi iespējams iegūt Latvijas Nacionālā arhīva tīmekļvietnē https://www.arhivi.gov.lv/lv/personas-datu-apstrade-latvijas-nacionalaja-arhiva.

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 1083 - 1140

Papildu informācija: - mēnešalgu no 1083 eiro līdz 1140 eiro pirms nodokļu nomaksas, ņemot vērā profesionālo pieredzi un izglītību, un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam.

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Bezdelīgu iela 1A, Rīga (ar iespēju strādāt attālināti vai daļēji attālināti).
  • Attālināta darba iespējas

Darba veids

  • Pilna slodze
Kontaktpersona
Latvijas Nacionālais arhīvs (Reģ.Nr.90009476367)
27260511

Latvijas Valsts vēstures arhīvs (LVVA) ir lielākā un vecākā Latvijas Nacionālā arhīva struktūrvienība, kuras krājumā ir vairāk nekā seši miljoni dokumentāro liecību par vēsturiskajiem notikumiem, politiskajiem procesiem, ekonomisko, sociālo un kultūras dzīvi Latvijas teritorijā laikposmā no 1220. līdz 1945. gadam.
Latvijas Valsts vēstures arhīva Dokumentu pieejamības un izmantošanas nodaļas darbinieki nodrošina LVVA klientu konsultēšanu, izziņu pieprasījumu un lietvedības dokumentu pārvaldību, kā arī glabāto dokumentu un uzziņu sistēmas publisku pieejamību un lasītavu apmeklētāju apkalpošanu.


Uzņēmuma mājaslapahttp://www.arhivi.gov.lv.

Reģistrācijas numurs90009476367

Tev varētu interesēt arī:

Kickstarter in Finance with no experience needed | SEB, Riga
SEB
Rīga

Beigu termiņš: 16.05.2024
Valdes asistents
DelfinGroup AS
Rīga
€ 2000 – 2500
Beigu termiņš: 22.04.2024
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājas asistents/-e